troyexplorer
Zirve
Artı, bu yukarda bahsi geçen masraflardan benzinli disco 1 muaf değil aynı aksamlar onlardada var, bi motoru biraz daha ucuza mal olabilir toplamak benzinli olduğu için oda
Aşağı yukarı hepsi lpg ile tanıştığı için , 200 bin kmleri unutun onlarda
Üstüne hergün tüpcüde geçen ayar yapma zamanı akıl mantık işi değil
Kimse uzun süre kullanmadığı için lpgnin avantajı nasıl dezavantaja dönüyor farkında değil
Üstüne para verseler hiçbir arabama tüp taktırmam takılanıda almam
Bi araç daha var hem ayak işlerine hemde hanım kullansın diye, onu lpg li tercih ettim ama oda orj lpg li olduğu için ve 5 yıl lpg sorunlu sıkıntılarda garanti kapsamında olduğu için aldım, 4. Senesinde dehlerim gider, orj lpg li bile olsa kaldıki sübaplar , iticiler lpg ye göre dizayn edilmiş , serviste takip ediyorum 2,3 senesinde motor açtıranlar var garantiden
Velasıl, tüp işi iş değil, kendinizi garantiye almadıktan sonra
Aşağı yukarı hepsi lpg ile tanıştığı için , 200 bin kmleri unutun onlarda
Üstüne hergün tüpcüde geçen ayar yapma zamanı akıl mantık işi değil
Kimse uzun süre kullanmadığı için lpgnin avantajı nasıl dezavantaja dönüyor farkında değil
Üstüne para verseler hiçbir arabama tüp taktırmam takılanıda almam
Bi araç daha var hem ayak işlerine hemde hanım kullansın diye, onu lpg li tercih ettim ama oda orj lpg li olduğu için ve 5 yıl lpg sorunlu sıkıntılarda garanti kapsamında olduğu için aldım, 4. Senesinde dehlerim gider, orj lpg li bile olsa kaldıki sübaplar , iticiler lpg ye göre dizayn edilmiş , serviste takip ediyorum 2,3 senesinde motor açtıranlar var garantiden
Velasıl, tüp işi iş değil, kendinizi garantiye almadıktan sonra
Son düzenleme: