hella dyna view sis farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,723
Ynt: hella dyna view sis farı

mserdemir' Alıntı:
çok abuk bir olay olacak ama içimde kalacagına yazayım dedım

fofgraf makınemle bır çift hella takasetmek istermisiniz.makınam belki işinize yarar
Teklifiniz için teşekkür ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-piril-piril,cok-temiz.az-kullanilmis,faturali-117220475/detay/

Etiketler
Ynt: hella dyna view sis farı

ben teşekkürederim dostum anlayışın için

hella comet 500 ff yayıcı farı için fiyat verebilirmisiniz

Ynt: Hella Dyna View Sis Farı

merhaba hella 500ff delici ve ff75 delici için fıyat alabılırmıyım?tesekkurler

kasirga1' Alıntı:
Merhaba ilanın ilk sayfalarında detaylı açıklamalar var fiyat aynı değişiklik yok 450tl
Direksiyonu çevirdiğimizde lambanın yanması olayını herkes montajını yapabaılırmı*

merhaba modulsuz olarak almak istiyorum yön aydinlatmalari parklara baglayabilirmiyiz ve ilanin ilk sayfasinda maalesef resimler gorunmuyor resim guncellemesi istesem mumkunmudur ??

kakyol' Alıntı:
merhaba modulsuz olarak almak istiyorum yön aydinlatmalari parklara baglayabilirmiyiz ve ilanin ilk sayfasinda maalesef resimler gorunmuyor resim guncellemesi istesem mumkunmudur ??

Merhaba,
malesef modülünü ayrı satma şansım yok.bağlatılarını manuel veya modül üzerinden yapabilirsiniz resim ve link ekliyorum.
http://www.quadratec.com/products/97014_000.htm

hella_dynaview_intelligent_driving_light_kit_122704.jpg

ilginize tesekkur ederim

konu ile ilgili ilk mesajinizda

"takım sıfır ambalajında 450tl.. ayrıca modül hariç tek sis farı da mevcuttur sağ sol takım 300tl dir"

demissiniz sayet modulsuz alabiliyorsak 2 takim almak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR