Tamam bekliyorum..mrdnmz' Alıntı:Mahmut Bey yarın çok kısa da olsa bir fırsat yaratıp uğramaya çalışacağım. Kısmetse görüşmek dileklerimle.
Merhaba,mydonnoz' Alıntı:Mahmut Bey merhaba,
dyna view satışınız biteli çok olmuş nette bir offroad ürünleri satan sitede var görünüyor fiyat yine 450tl ve sahibinden sayfasında da var ordaki adet 150tl bunlar orjinalmidir. Çin malı çıkma olasılığı varmıdır? Aracım 2002 rav4 onde bulunan koruma içine takabilirmiyim?
sadece cam kısmı 18cm. ben sizin yerinizde olsam oraya takmazdım heran bir taş gelip kırabilir diye düşünüyorum tampon üzerine monte etmenizi öneririm..mydonnoz' Alıntı:plakayı kare app yapar sığdırırım diye düşünüyordum. sorumdan sonra ölçtüm yükseklik boşluğu tam 18cm miş. dynaview in sadece yuvarlak kabımı 18cm dir? yoksa altındaki tutamacıylamı 18cm dir?
peki o kısıma helladan ne önerebilirsiniz. sitesinden baktım fakat hangisi delici hangisi yayıcıdır açıkcası hiç anlamadım, fikir verebilirmisiniz? dynaview in viraj aydınlatma özelliği çok işime yarayacaktı aslında!!
İlginiz için teşekkürler.
Malesef elimde stok olarak şimdilik yok..schweps' Alıntı:Mahmut bey merhaba,
Şu an elinizde Hella'nın hangi modelleri var?
Selamlar.
Şenol bey size hangi model lazımsa yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım..schweps' Alıntı:Diğer başlıktaki Hella Rally filan?
Özelden gönderiyorum ..schweps' Alıntı:Siyah Rallye 1000 mesela.