Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Derya Örs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,352
Efendim yeni üye daha 2 nolu mesajında damdan düşer gibi gelip amiğoluk yaparsa yetmedi başka hiç bir konuya girmezse sen ne dersen de ama üye olmanın amacı ap açık ortadadır.

Belliki belli bir yas seviyesi ustundesiniz .yakismiyor size insanlarin konularina girip bu yaşta trollemek .aşagilamak ve kucuk gormek ...kimse size uye olurken amac belirtmek zorunda degil insanlari rahatsiz etmeyin lutfen!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Kim kimi trollüyor ,kim digerlerini efendice çalıştıkları için köle diyerek aşağılıyor,kim günde 8 dolar ile karavanda yaşanır diyerek okuyanlarla alay edip dalga geçiyor?
Kim çalışmadan da yaşanır diyerek çalışanları aşağılıyor? kim 3 senede emekli olurum diyerek dünyadan habersiz olduğunu marifet gibi yazıyor? kim bozulacak karavanını kendim tamir edeceğiz para tasarrufu yapacagız diyerek tamirciye giden karavan sahiplerini küçümsüyor? Kim neden bir rus sitesinden aldığı resimi tanıtım resmi diye koyuyor?Kim neden kendini tanıtmıyor?Kim neden bir birini tutmayan fikirler yazıyor?
Sen bu sorulara sebeb olan yazıları okuyunca rahatsız olmuyorsan sözüm yok ama ben rahatsız oluyorum ve aynen yazanın söylediği gibi forumda serbestlik var rahatsızlıklarımı sebebi ile yazıyorum tıpkı sızın yazdığınız gibi.
Saygılar

Vallahi doğru :D herşeye bişey buluyor insanlarımız düşüncelerimizde özgür olmak varken, olumsuzluklara takılı kalıyoruz :smiley: bunu bende düşünüyorum elbette olumsuz tarafları üdşünmek gerek, lakin o zaman hayalden soğuyor insan :smiley:

bu arada beyefendinin yazdığı yorumlar bende görümüyor kendisiyle daha fazla muhatap olmadığım için engelledim.

13428551_1145761508849004_4905994430039017514_n.png

sonra bu fotoğrafa denk geldim ne güzel söylemiş :smiley:

Kim kimi trollüyor ,kim digerlerini efendice çalıştıkları için köle diyerek aşağılıyor,kim günde 8 dolar ile karavanda yaşanır diyerek okuyanlarla alay edip dalga geçiyor?
Kim çalışmadan da yaşanır diyerek çalışanları aşağılıyor? kim 3 senede emekli olurum diyerek dünyadan habersiz olduğunu marifet gibi yazıyor? kim bozulacak karavanını kendim tamir edeceğiz para tasarrufu yapacagız diyerek tamirciye giden karavan sahiplerini küçümsüyor? Kim neden bir rus sitesinden aldığı resimi tanıtım resmi diye koyuyor?Kim neden kendini tanıtmıyor?Kim neden bir birini tutmayan fikirler yazıyor?
Sen bu sorulara sebeb olan yazıları okuyunca rahatsız olmuyorsan sözüm yok ama ben rahatsız oluyorum ve aynen yazanın söylediği gibi forumda serbestlik var rahatsızlıklarımı sebebi ile yazıyorum tıpkı sızın yazdığınız gibi.
Saygılar

Neden sizin yasinizdaki biri genc insanlarin hayallerinden ve paylasimlarindan rahatsiz olur ki:smiley:
Size ne hangi siteden aldigi resmi kullanirsa kullansin ,ne hayal kurarsa kursun .aracimi kendim tamir edecegim demenin neresi tamirciye gidenleri küçümsüyor ?calismadanda yasamanin neresi calisanlari aşagılamak ?ayrica size kendini tanitmak zorunda degil kimse afedersinizde adama "sen kimsin ki ben kendimi sana tanitacagim" derler ..cevrenizde kendinizi dunyanin merkezine koymus olabilirsiniz ancak burda pek kâle alinmiyorsunuz sadece yaptiginiz forum konularina girerek trollemek ve rahatsiz etmek .konunun dagilmamasi icin daha fazla uzatmiyacagim lutfen sizde daha fazla rahatsizlik vermeyin .rica ediyorum.

Benim yazdıklarımdan size ne? Kusura bakmayın ama siz beni böyle bir mantıkla suçlayıp hüküm veriyorsunuz.Burada kala alınmıyabilirim bu benim kendimi ve yazdıklarımı iyi ifade etmemekle ilgili olduğu gibi,yazdıklarımın pek önemi olmamasıda olabilir.Hele sizde forumda biraz eskiyin,mesajlarınız çoğalsında sizinde kala alınıp alınmadığınıza puanlama yaparız.
Siz kimin avukatısınız? neden tekil konuşmuyorsunuz? yazılarımla okuyan her kimseyi rahatsız eetiğimi hangi ip ucu ile anladınız?
Şu TROLLEMEK dediğiniz şey bu konu içinde nasıl bir şey?

Engellemek........ sorulan soruya cevap verilemediği için kolaya kaçmak.yazdığın bir fikrin arkasında şayet durabiliyorsan o fikir için sorulan sorularada cevap vermelisin,görmemezlikten gelen cevap yazmayan insanın beyan ettiği fikirlere neden değer verelim?

Benim yazdıklarımdan size ne? Kusura bakmayın ama siz beni böyle bir mantıkla suçlayıp hüküm veriyorsunuz.Burada kala alınmıyabilirim bu benim kendimi ve yazdıklarımı iyi ifade etmemekle ilgili olduğu gibi,yazdıklarımın pek önemi olmamasıda olabilir.Hele sizde forumda biraz eskiyin,mesajlarınız çoğalsında sizinde kala alınıp alınmadığınıza puanlama yaparız.
Siz kimin avukatısınız? neden tekil konuşmuyorsunuz? yazılarımla okuyan her kimseyi rahatsız eetiğimi hangi ip ucu ile anladınız?
Şu TROLLEMEK dediğiniz şey bu konu içinde nasıl bir şey?

Bu tavur ve konusma tarzini anca ailenizle yapabilir onlari yonetebilir yonlendirebilirsiniz .buradaki insanlari degil.

Askerlikmi burasi forumda eskicez? ...Devrecilikmi var halka acik forumlarda....?sizin yaptiginiz puanlamayi kim takar....? Burasi bir kogus ve ağasida senmisin?
??????? Yas kemale ermis emeklilikten can sıklmıs evde ,burda millete sataşiyorsunuz.hic yakismiyor.

Ben kimsenin avukati degilim ancak eminim cogu okuyan "aman banada sataşmasin "diye cevap vermiyor .ben yaptim oyle bir hata iste.

Konuyu daha fazla bulandirmayin birkez daha rica ediyorum yasinizin olgunlugu ile davranicaginizi ümit ediyorum

Bu tavur ve konusma tarzini anca ailenizle yapabilir onlari yonetebilir yonlendirebilirsiniz .buradaki insanlari degil.
Bu cümle sizin yukarıdan aldım.
Sizin bana olan tavrınız şikayetçi olduğunuz tarzda değilmi?

Allah cevrenizdekilerin yardimcisi olsun .ben sizle cocuk gibi tartisamiyacagim .

Beni bu konu iki nokta itibariyle ilgilendiriyor.

* Eski bir işveren olarak, bütün bunlar iş saatlerinde mi yazılıyor ? :yum:

*Karavanla dünya turu gibi amaçlı (ve de pahalı) geziler hariç, sadece içinde yaşıyarak 3 aydan fazla hedefsiz dolaşım sonundaki ruh hali için, katılımcılardan kim ne biliyor ?

Karavanda yaşama ve dolaşma aşkı, genellikle 3 ay sonunda rutin evliliğe dönüyor da. :yum:

Son düzenleme:

Beni bu konu iki nokta itibariyle ilgilendiriyor.

* Eski bir işveren olarak, bütün bunlar iş saatlerinde mi yazılıyor ? :yum:

*Karavanla dünya turu gibi amaçlı (ve de pahalı) geziler hariç, sadece içinde yaşıyarak 3 aydan fazla hedefsiz dolaşım sonundaki ruh hali için, katılımcılardan kim ne biliyor ?

Karavanda yaşama ve dolaşma aşkı, genellikle 3 ay sonunda rutin evliliğe dönüyor da. :yum:
Evyah yakalandık :D şöyle diyelim iş içinde oluşturulan boşluklar :smiley: işi gönderip onay beklerken oluşan boşluk yani,
her he ise karavanda yaşam konusunda eş seçimi önemli yalnız yaşamı pek tercih etmiyorum, 3 ay sonunda rutin evliliğe dönmemesi için eşlerin uyumu çok önemli evlilik gibi her gün yeni bi heyecan katılabilir. :D evliliktede öyle değilmidir :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri