Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Derya Örs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,352
Lütfen bilenler yazsın ki bizde öğrenelim.
BEDAVA DENECEK KADAR DÜŞÜK RAKAMLARLA NASIL YAŞANIR HELE HELE KARAVAN DENEN MASRAF CANAVARI BİR MOTORLU ARACINIZ VARKEN.

AMANIN AMANIN............ 30 YAŞINDA EMEKLİLİK ...........
Acaba ben başka bir zaman boyutuna ve mekanına filan mı geçtim.

Etiketler

Lütfen bilenler yazsın ki bizde öğrenelim.
BEDAVA DENECEK KADAR DÜŞÜK RAKAMLARLA NASIL YAŞANIR HELE HELE KARAVAN DENEN MASRAF CANAVARI BİR MOTORLU ARACINIZ VARKEN.

AMANIN AMANIN............ 30 YAŞINDA EMEKLİLİK ...........
Acaba ben başka bir zaman boyutuna ve mekanına filan mı geçtim.
masraflı olacağı ve ödemelerimizde olacağı için kafanda 5 sene koydum :smiley:

Arkadaşlar ben şunu anlayamıyorum,Üretmeden,haketmeden emeklilik hayalleri kurmanın nesini güzel buluyorsunuz.Üretmeyen,çalışmayan genç insanlar benim gözümde kimse kusura bakmasın ama asalaktır,parazittir.Çalışmanın da zamanı var,gezmenin de! 6 gün çalışmayan insanın pazar günü ile çalışan insanın pazar günü aynı mı olur.Zaten memlekette tatilden bol bir şey yok(2016 da tam 4 ay resmi tatil vardı)

Arkadaşlar ben şunu anlayamıyorum,Üretmeden,haketmeden emeklilik hayalleri kurmanın nesini güzel buluyorsunuz.Üretmeyen,çalışmayan genç insanlar benim gözümde kimse kusura bakmasın ama asalaktır,parazittir.Çalışmanın da zamanı var,gezmenin de! 6 gün çalışmayan insanın pazar günü ile çalışan insanın pazar günü aynı mı olur.Zaten memlekette tatilden bol bir şey yok(2016 da tam 4 ay resmi tatil vardı)
Valli olmaz, 8senedir özel sektördeyim, bi pazarım var ama nasıl güzel nasıl özel.
çalışmadan emek olmadan birşey yapma peşinde değiliz zaten,
sadece insan kendi işini yapmayınca para kazanamıyor, o evide kendi çabamızla alıcaz tabiki .sonuçta çalışarak ödiycez buda bi emek sayılmaz mı? kirasınıda hakediyoruz elbette. ama şuda var ki emekliliğimizi beklemek yerine mantığımız kullanarak daha erken gezmek istiyoruz iş işden geçmeden yaşlanınca bi anlamı kalmıycak ki hiçbişeyin. Hani bi tablo vardır,

Çocukken ,
enerji(+) zaman (+) Para (-)
Yetişkin
Enerji(-) zaman (+) Para (+)
Yaşlılık
enerji (-) Zaman (-) para (+) .... şuraya baksanıza ne enerjiniz var ne zamanınınız paranın bi önemi kaldı mı ...

Sayın Kardeşim ; o 4(dört) ay tatile çıkmak ancak ŞANSLI kamu memurlarına nasip oluyor :weary:

Özel Sektör çalışanlarının ne doğru düzgün izin , ne de iş güvencesi var .
TBMM'deki ''PAZAR günlerinin de çalışılabilir hale gelmesi'' teklifi ile , KÖLELiK daha da yaygınlaşıyordu ki teklif geri çekilmek zorunda kalındı!..
SON 1 yıldır da RESMi TATiL günlerinde de çalışıyor insanlar (!)
YOKSA....Yoksa , Suriyelilerle TAKAS edilmek tehtidi altında herkes !..

İşte bu yüzdendir ki KPSS sınavlarında millet kuyrukta !..
İşte bu yüzden ''birileri'' KPSS'nin arkasından dolanma yollarını arıyor-buluyor-açıyorlar !..

Sistemin içinden bakan birisi ancak bunları gör(E)miyor ....

4 ay tatili ben sadece ortaöğrenim yıllarımda yaşadım ...Emekli olana kadar da Y-A-Ş-A-Y-A-M-A-D-I-M :weary::confused:

Neyse , burası yeri değil ... Konudan da fazla uzaklaşmayalım...

Genç İşsiszliğinin ZİRVEDE olduğu günümüzde ;
GENÇ iNSANLAR hakkındaki yukarki sözler silinirse , benim bu iletimin de ancak o zaman silinmesini talep ediyorum :mad:

Sayın Kardeşim ; o 4(dört) ay tatile çıkmak ancak ŞANSLI kamu memurlarına nasip oluyor :weary:

TBMM'deki ''PAZAR günlerinin de çalışılabilir hale gelmesi'' teklifi ile , KÖLELiK daha da yaygınlaşıyordu ki teklif geri çekilmek zorunda kalındı!..

İşte bu yüzden ''birileri'' KPSS'nin arkasından dolanma yollarını arıyor-buluyor-açıyorlar !..

4 ay tatili ben sadece ortaöğrenim yıllarımda yaşadım ...Emekli olana kadar da Y-A-Ş-A-Y-A-M-A-D-I-M :weary::confused:

GENÇ iNSANLAR hakkındaki yukarki sözler silinirse , benim bu iletimin de ancak o zaman silinmesini talep ediyorum :mad:

Sayın Kardeşim ; o 4(dört) ay tatile çıkmak ancak ŞANSLI kamu memurlarına nasip oluyor

4 ay tatili ben sadece ortaöğrenim yıllarımda yaşadım ...Emekli olana kadar da Y-A-Ş-A-Y-A-M-A-D-I-M

Size katılıyorum bende, özel sektöre girdim gireli 4 aylık tatilin hasretini çeker oldum, öğrencilik zaanlarında kalmış o , hatırlıyorum da bi kerelik 2 hafta izin almıştık eşimle bayram taitlide dail olmuştu :smiley: işe gittiğmizi ible unutuk bi salaklaştık falan, bünye alışık değil tabiki :D :D

herne ise suriyeliler tarafından henüz tehdit edilmedim, çok şükür sistemin dışından bakmak zor oluyor çünkü birşey yapmaya kalksan mesela karavanla dünya turu, çoluk çocuk varsa hiç şansın yok okul dönmeinde okula yolmaa isen çocuğuna el koyuyorlar. böyle saçma birşey işte bu sistem. her ne ise yeri burası değil bu konunun.
özgür köleler olarak hayata devam :D

Hayaller düşünceler güzeldir,tutunabilecek en güzel daldır ama o dalın kırılma ihtimalinide göz ardı etmezseniz incinmemiş olursunuz acizane tavsiyem

GENÇ iNSANLAR hakkındaki yukarki sözler silinirse , benim bu iletimin de ancak o zaman silinmesini talep ediyorum :mad: 5 yıldır kamuda çalışıyorum hayatımda hiç 4 ay tatil yapmadım,öğretmenler yapıyor derseniz,öğretmen değilim ama onlarında yıllık plandı sene sonu planlarıydı vs. birde maaşında düşmesiyle yerlerinden kıpırdayabildiklerini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz :smiley: Ama evet kamu özel sektöre göre elbette rahat ama lütfen yan gelip yatmıyoruz hizmet verdiğimiz kişilerdende azar hakaret ve hatta dayağa kadar varabilecek zorluklarada mecburiyetten katlanıyoruz

Hayal kurmak guzel de bu biraz fazla cocukca olmus.30 yasinda emeklilik ?? Tavuk??? ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayal kurmak guzel de bu biraz fazla cocukca olmus.30 yasinda emeklilik ?? Tavuk??? ...

Tavuk altın yumurtlayan tavuk burada, 30 yaş emeklilikte en erken olabilecek yaş. ömrümü özel sektörlerde çürütmek istemiyorum. ya kendi işimi kurucam yada tarla bağ bahçe yapıcam.çalışma saatlerini kendim belirlerim hiç değilse :smiley: para ticarette, sonra biriktir al karavanını git yoluna :D evleride kiraya ver gelsin parası oh mis :D

Tavuk altın yumurtlayan tavuk burada, 30 yaş emeklilikte en erken olabilecek yaş. ömrümü özel sektörlerde çürütmek istemiyorum. ya kendi işimi kurucam yada tarla bağ bahçe yapıcam.çalışma saatlerini kendim belirlerim hiç değilse :smiley: para ticarette, sonra biriktir al karavanını git yoluna :D evleride kiraya ver gelsin parası oh mis :D

Acikcasi bana pek gerceklestirilebilir gelmiyor.ama umarim yaparsin bizde memnuniyetle takip ederiz.
Tavuktan kastini ben dahil kimse anlamamistir eminim ayrica 30 yas emekliligi nerde buldun bizede soylersen seviniriz:smiley:

Acikcasi bana pek gerceklestirilebilir gelmiyor.ama umarim yaparsin bizde memnuniyetle takip ederiz.
Tavuktan kastini ben dahil kimse anlamamistir eminim ayrica 30 yas emekliligi nerde buldun bizede soylersen seviniriz:smiley:

Eşimle kara veridk , karavan almak istiyoruz. Bunun için neler yapılabilir onları araştırırken aklımza bir kaç yöntem geldi değerlendirmeye aldık. Sonuç olarak 2 evden kira sağlayabilmemiz ve para biriktireiblmemiz için kafadan 5 sene koyduk :D

Miras beklenen zamanda gelmeyecek,
O adam 5 yıl içinde ölmez, en az 20 yıl daha yaşar, hatta belki sizi bile gömer,
Kaldı ki mirası size bırakacağını da sanmam

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri