Hayallerimi Satıyorum (Mitsubishi Pajero 3.5)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihangirt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,581

cihangirt

Yeni Üye
Yoğun iş programı yüzünden kullanmaya fırsat bulamadığım hayallerimin aracını satmaya karar verdim. Her sabah arkamdan bakmasını istemiyorum. Günü geldiğinde alacağım araç yine pajero olacak.Birilerinin hayallerine kavuşması dileğiyle...
Aşağıda linkteki aracımın özellikleri mevcuttur. gezenbilir üyeleri için fiyat farklı olacaktır. ;) İlgilenenler için;

Op.Dr.Cihangir Toraman
e-posta:cihangirtoraman@gmail.com
gsm:532 742 37 54

Etiketler

Ynt: Hayallerimi Satıyorum (Mitsubishi Pajero 3.5)

alışık olmadığım işler yapıyorum. link;
http://www.sahibinden.com/mitsubishi_pajero_3_5_1998_askin_jeep_ten_-08WQQaXQQ22805698WQQpXQQdisplayitem

link gibi yapamadım herhalde!

Bu aracın fotoğraflarını da ben yerleştireyim kopyalama ile.
:smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

big_22805698lrx.jpg

big_22805698tgu.jpg

big_22805698vtw.jpg

big_22805698x4w.jpg

big_228056988lz.jpg

işallah hayırlısı ile ihtiyacı olan birine gider

Sayın Murat Öz kusura bakmayında Cihangir beye yardımcı olmaya çalışmışsınız hadim olmadan bi şey sölemek istiyorum, resimleride

buraya koymuşsunuz ama bunun yeri burası değilki İlan Panosu-Vasıta bölümün altında olması gerekmiyo mu siz daha iyi bilirsiniz?Kusura

bakmayın yanlışda anlamayın ben sadece gezenbilir için her konu kendi yerinde güzeldir ;D ;D ;D ;D iyi günler kolay gelsin.

:smiley:

O kadar fotoğraf koy düzenle.
Konunun nerede olduğuna dikkat etme.
Tam benlik iş.

Teşekkürler Can bey ,
Forum Moderatörü arkadaşlarımız düzenlemeyi yapacaktır çok kısa zaman içinde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR