Nursel
Kamp III
Forumda bir kaç yıl öncesinde Gezenbilir Hatıra Ormanı projesi ile ilgili konular açıldığını hatırlıyorum. Ne yazık ki bir takım sebeplerden gerçekleşmeyen bu projeyi tekrar gündeme getirmek istedim. Bu platformda bulunan herkesin doğa dostu olduğuna emin olduğumdan, büyük destek verileceğine de inancım sonsuz. Sıcaktan kavrulduğumuz bu günlerde, bir ağacın gölgesinin değerini, doğada bulunmaktan aldığımız hazzı hatırlayarak ''hadi ağaç dikelim'' diyorum.
Hatıra Ormanı projesi gerçekleşir ya da gerçekleşmez bir takım engeller bulunabilir bilmediğimiz ama önemli değil. Bireysel olarak da internetten fidan bağışında bulunabiliriz ama benim arzum, elimize fidanlarımızı alarak, kendimizin bu fidanları dikerek doğanın cömertce bize verdiklerine karşılık bir parça da olsa teşekkür edebilmek.
Yönetici arkadaşlarımızın bu konuyla ilgili görüşlerini alabilirsek sonrasında neler yapabileceğimize bakarız
Hatıra Ormanı projesi gerçekleşir ya da gerçekleşmez bir takım engeller bulunabilir bilmediğimiz ama önemli değil. Bireysel olarak da internetten fidan bağışında bulunabiliriz ama benim arzum, elimize fidanlarımızı alarak, kendimizin bu fidanları dikerek doğanın cömertce bize verdiklerine karşılık bir parça da olsa teşekkür edebilmek.
Yönetici arkadaşlarımızın bu konuyla ilgili görüşlerini alabilirsek sonrasında neler yapabileceğimize bakarız