Hatay Off-Road: İskenderun (Arpaderesi, Karahüseyinli, Kozaklı...) (19.06.2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,987
Ynt: Hatay Off-Road: İskenderun (Arpaderesi, Karahüseyinli, Kozaklı...) (19.06.2011)

pikapta çeki yeri yokmuş ters dönderdiğim pajeronun vinciyle arabayı çalışma yerine kadar ara ara çekerek çıkardım

Görüntü1548 (Kopyala).jpg

Görüntü1549 (Kopyala).jpg

Görüntü1551 (Kopyala).jpg

Görüntü1552 (Kopyala).jpg

Görüntü1553 (Kopyala).jpg

Etiketler

Ynt: Hatay Off-Road: İskenderun (Arpaderesi, Karahüseyinli, Kozaklı...) (19.06.2011)

içme suyu kaptajını balyozla yıkamayınca kapıyı kırmışlar başka araçla gitme imkan yok dediler yardıma geldik

insan olan,vijdanı olan ,ALLAH korkusu olan yapmaz ama nafile gelmişler kırmışlar ne istersiniz elinize ne geçti duran kapıdan insan olan ne isterki?

Jeneratörü arkadaşlar indirdiler benim aracın aküsünden takviye yapıp çalıştıracağız jeneratörün aküsü boş bir gün önce evde deneme yaptım

Görüntü1574 (Kopyala).jpg

Görüntü1575 (Kopyala).jpg

Görüntü1576 (Kopyala).jpg

Görüntü1577 (Kopyala).jpg

Görüntü1578 (Kopyala).jpg

odanın içindeki tahliye vanasını kırmışlar borunun üzerinde ateş yakmışlar

Görüntü1584 (Kopyala).jpg

Görüntü1585 (Kopyala).jpg

Görüntü1586 (Kopyala).jpg

Görüntü1587 (Kopyala).jpg

Görüntü1588 (Kopyala).jpg

jeneratörü çalıştırdım Bitişik Köyü muhtarı arkadaşım Efendi Dönmez ara kabloları kaynak makinesi spiral kesici ve hiltiyi hazırladı

Görüntü1594 (Kopyala).jpg

Görüntü1595 (Kopyala).jpg

Görüntü1596 (Kopyala).jpg

Görüntü1597 (Kopyala).jpg

Görüntü1598 (Kopyala).jpg

Menderes Hocam gelirsin diye bol et almıştım gelmedin etler ağladı haberin olsun

Görüntü1610 (Kopyala).jpg

Görüntü1611 (Kopyala).jpg

Görüntü1612 (Kopyala).jpg

Görüntü1613 (Kopyala).jpg

Görüntü1614 (Kopyala).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR