hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deeppitane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,148
Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

olguncandan' Alıntı:
Peki azizim, düzeldi mi?
evet ıstıkrarsızlık sorunum duzeldı yanı bıranda 3 cubuk yakıt verken bırden 2 ye dusuyor ve cok kısa bır sure sonra 1 e dusuyordu suan olması gerektıgı gıbı oldu sızın gostergenız ne durumda varmı bır proble sayın olguncandan

Etiketler

deeppitane' Alıntı:
evet ıstıkrarsızlık sorunum duzeldı yanı bıranda 3 cubuk yakıt verken bırden 2 ye dusuyor ve cok kısa bır sure sonra 1 e dusuyordu suan olması gerektıgı gıbı oldu sızın gostergenız ne durumda varmı bır proble sayın olguncandan

Bugünlerde hareketsizim; bir haftaya netleşir, o zaman paylaşırım.

deeppitane' Alıntı:
sevgılı dostlar

oncelıkle kapıların harekete gecmesıyle kapanması konusunu bugun ıtıbarıyle cozduk.Torpıdonun ıcınde bulunan yere yetkılı servıs bılgısayarı takıldı ve servıs calısanı arkadasımz ıle menulerı gezerek bulduk.Artık oyle bır samımıyet kurdukkı kardes bu pc yı aksam bana versene bıle demısım ::smiley::smiley::smiley::smiley:.Aracla ılgılı her hadıse ekrana dokuluyor gercekten cok guzeldı araba harekete gecınce dırek olarak kapılarım kapanıyuor artık
...............................
...............................
..............................
merhaba deeppitane...bende izmir ödemşldeki servise gittim.dediğin gibi cihazı bilgisayara bagladılar.ama hangi menüden işlem yapacaklar.bilmiyorlar.eger hatırşıyorsan.programın neresinden müdehale ettiler.bilgi verebilirmisin.teşekkürler...

deeppitane' Alıntı:
izmir nazar servıs fakat onlarda ılk etapta zorlandılar ama buldular daha once yapmamıslar ıstanbulda yapıldıgından bahsettım servıs mudurune gıdın ve benım adımı verın konuyu hatırlayacaktır

usta, senin araçta alarm olduğu için olmuyor filan diye saçmaladı, valla başka bir bayiye gidicem.

SERKANEFE' Alıntı:
usta, senin araçta alarm olduğu için olmuyor filan diye saçmaladı, valla başka bir bayiye gidicem.
sevgılı serkan efe nazar reno yamı gıttınız anlamadım ben alarm etkılermı emın degılım ha bu arada sunuda eklemek ısterım cok kullanıslı degıl yanı ben eskı halıne dondurdum sehır ıcı kullanımda her seferınde kapıları on butondan acmaktan yoruldum .::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

deeppitane' Alıntı:
sevgılı serkan efe nazar reno yamı gıttınız anlamadım ben alarm etkılermı emın degılım ha bu arada sunuda eklemek ısterım cok kullanıslı degıl yanı ben eskı halıne dondurdum sehır ıcı kullanımda her seferınde kapıları on butondan acmaktan yoruldum .::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Kullanışlı olmadığını bildiğim için hiç merak edip de yaptırmadım bile, bu sistem Kangoo'larda da vardı ordan biliyordum

ümiterkan' Alıntı:
Kullanışlı olmadığını bildiğim için hiç merak edip de yaptırmadım bile, bu sistem Kangoo'larda da vardı ordan biliyordum
ümit erkan aslında emnıyet acısından guzel bır uygulama ama aynı takılmayan emnıyet kemerının otmesı gıbı sınır bozucu bırsey

arkadaşlar merhaba kapılar hareket edince nasıl kilitleniyo saygılar

Geçenlerde yaptığım işlemden sonra yakıt göstergesi düzelmemiştir, halen hatalı göstermektedir.

Bilginize.

Bugün km. sıfırlama düğmesiyle kontak açıldı; aynen arkadaşımızın dediği gibi göstergeler gitti geldi filan; o arada rakam çıktı mı hatırlamıyorum. Ama bütün değerler sıfırlandı, km ve günlük km hariç. Yani reset yapmış oldum. Ama göstergeler harekete geçince elimi çekmem gerektiğini unuttum ve sonuna kadar basılı tuttum. Bu yüzden rakam var mı yok mu anlayamadım herhalde.

Sonra yakıt alırken araba kilitlendi .

Bakalım ne olacak? Gösterge düzelecek mi?

fransızların yaptığı yazılımlarla fazla oynamayın, mavi ekran çıkmasın sonra ;)

-dacia'nın yakıt yazılımını test etmemişsin? tavan lambalarından bile etkileniyormuş?
>sorma müdür bey aklım akşam barda gördüğüm hatundaydı
-muhasebeye uğra tazminatını al

Arkadaşımızın anlattığı resetleme işleminde, sistemle oynama yok kürşat bey, sadece sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontağı açıyorsunuz, o kadar. Sağını solunu kurcalamadım yani. ;D

Ne yapalım, bu yakıt işi de kadı kızı meselesi... ;D

Arkadaşımızın anlattığı resetleme işleminde, sistemle oynama yok kürşat bey, sadece sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontağı açıyorsunuz, o kadar. Sağını solunu kurcalamadım yani. Grin

Ne yapalım, bu yakıt işi de kadı kızı meselesi... Grin

Bu kadar kurcalama bile fazla gelmiş ;)

Ynt: Hatalı Alınan Yakıtı On Panelde Gorme

Bende denedim otalama yakıt 5.5 iken 10. göstermeye başladı km yaptıkca düşüyor.bakalım eskı halıne gelecekmı.

Bu konuyu çok derinlerden çıkarmışınız daha önce görmemiştim
Bahsedilen menü var ,açılma şeklide doğru ama resetleme olayı muamma...
Menüye girince ilk 81412 rakamı var bu iki üç araca daha baktım rakam hepsinde aynı ne olduğu belli değil ikinci kez basınca dijital ekran testi var yani yol bilgisyarı panelinde ne kadar uyarı varsa yanıyor üçüncü kez basınca deponuzda kalan yakıt litresini görüyorsunuz yakıtı fulleyince 50 litre olur yaktıkçada düşer :smiley: dördünce kez basınca gidilen km gibi bişey var ama hep sıfırda duruyor beşince kez basınca çizgiler ve en sağda yuvarlak onun yanında ters t gibi bir sembol var benim araçta arkadaşın bahsettiği 3 , 5 , vs rakam yok. Ben bunun aracın dijital yağ seviye göstergesi olduğunu tahmin ediyorum çünkü megane larında gizli menüsünde aynı sembol yağ göstergesiydi. Burada basılı tutup menüden çıkınca , sonra tekrar girip aynı yere baktığımızda o sembollerde kesik çizgi oluyor, artık o menümü resetleniyor yoksa depo hatası mı resetleniyor dediğim gibi muamma takip ederim bundan sonra..
Menünün herhangi bir yerinde düğmeye basılı tutulursa menüden çıkıyor

Fazla kurcalamayın derim ben , resetleme diye söylenen şeyi birkaç kere yapınca yakıt fulken gösterge 2 diş düşük göstermeye başladı düzeltene kadar bir kaç resetleme daha yapmal zorunda kaldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri