Hasandağı Kış Tırmanışı Raporu (20-21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,614
Ynt: Hasandağı Kış Tırmanışı Raporu (20-21 Mart 2010)

ceranus' Alıntı:
9. mesajında zirve fotoğraflarından 2. sinde ufukta görünen sivri karlı tepe Erciyes Dağı :smiley:

Biliyorum. Hayran oldum. Zirveden zirveye birbirlerini görüyor bütün yüksek dağlar. Erciyesi zoom'ladım.

Bu aynı zamanda bir sonraki tırmanışın hedefi oluyor ;)

DSCN0261.jpg

Etiketler

Sevgili Efe ve Murat çok güzel bir etkinlik olmuş ayaklarınıza sağlık (Efe senin kırık ayak düzeldi benim burkulan ayak
daha düzelmedi) Oraya kadar çıktıktan sonra ufak bir ateş yakıp sucuk partisi yapmak varmış , Bacaklıdaki gibi ;) :p

BACAKLI 021.jpg

BACAKLI 034.jpg

mezeci_67' Alıntı:
Sevgili Efe ve Murat çok güzel bir etkinlik olmuş ayaklarınıza sağlık (Efe senin kırık ayak düzeldi benim burkulan ayak
daha düzelmedi) Oraya kadar çıktıktan sonra ufak bir ateş yakıp sucuk partisi yapmak varmış , Bacaklıdaki gibi ;) :p

Adnancım, teşekkür ederim. Ayağım %70 civarında iyileşti. Tırmanırken özellikle dik yerlerde kramponla yürürken ayağın tek tarafı basıyor ya o zaman biraz ağrı yaptı. Ama şişme olmadı Allaha şükür. Vallahi öyle yoruldum ki zirveye çıkınca çantamdaki sandviçi bile yiyemedim. Sadece su içebildim.

Senin ayağın da iyileşsin artık. Nisan'da bir kamp yaparız.

Selam ve sevgilerimle

Sevgili Efe ve Murat tebrik ederim ne kadar çok gelmek isterdim ama kısmet olmadı inşallah Erciyeste beraber oluruz :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Efe ve Murat tebrik ederim ne kadar çok gelmek isterdim ama kısmet olmadı inşallah Erciyeste beraber oluruz :smiley:

Mustafa abi, teşekkürler. Erciyeste görüşmek üzere.

Murat ve Efe Abi tebrik ediyorum ikinizide helal olsun, durmak yok yola devam...

bu gidişle Hasan dağını solo çıkacam galiba..... ??? ;D ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Yine bu sitede tam olarak 1 yıl öncesinde aynı duyguları tebrikleri paylaşmıştık.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle 2009 yılındaki bu faaliyete katılamamanın hüznü içerisindeydim.Zamanın ne kadar çabuk geçtiğinin bir göstergesi işte. Yine buradayız yine sizlerle bu güzel tırmanışı paylaşıyoruz ve zirve yapılmış olarak.Faaliyet içerisindeki paylaşımlarından dolayı Efe bey'e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Efe bey'in raporunda belirttiği gibi son derece keyifli bir tırmanış oldu.Özellikle kar kulvarının yarısında geriye dönüp baktığımda 50-55 derece eğim ve emniyet açısından elinizde bir tek kazmanın oluşu bendeki adrenalini iki kat daha fazlalaştırdı.

Ve zirve gerçekten mükemmel bir manzara tüm yorgunluğunuz bir anda bitiyor.Çevrenize bakarken tüm cazibesiyle karşınızda Erciyes işte diyorsunuz bundan sonraki hedef burası olsa gerek.İçinizde yeni bir zirvenin heyecanı başlıyor.

Tebrik eden tüm arkadaşlara,dostlara teşekkür ediyorum.Bundan sonraki faaliyette birlikte zirve tadını çıkarmak dileğiyle.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK

MKG' Alıntı:

Teşekkürler Mustafa abi.Gelmenizi bizde çok arzu ettik nasip değilmiş inşallah Erciyes faaliyetinde birlikte oluruz.

erturk77' Alıntı:
Murat ve Efe Abi tebrik ediyorum ikinizide helal olsun, durmak yok yola devam...

Teşekkürler Ertürk durmak yok yola hep birlikte devam edeceğiz inşallah.

Tebrikler Arkadaşlar ,

Darısı başıma.

Erciyes için havalar çok ısınmadan hemen bir plan yapmaya başlamalısınız.

Taş düşme olayları Erciyes te çok daha fazla oluyor.

Bu nedenle elinizi çabuk tutun.

Hadak şenliklerine katılmayı düşünmeyin ama.
Çok kalabalık oluyor ve kaza riski daha üst seviyeye çıkıyor.

TezzMertek' Alıntı:
Tebrikler Arkadaşlar ,

Darısı başıma.

Erciyes için havalar çok ısınmadan hemen bir plan yapmaya başlamalısınız.

Taş düşme olayları Erciyes te çok daha fazla oluyor.

Bu nedenle elinizi çabuk tutun.

Hadak şenliklerine katılmayı düşünmeyin ama.
Çok kalabalık oluyor ve kaza riski daha üst seviyeye çıkıyor.

Murat teşekkür ederiz. Erciyes için uyarını dikkate alacağım.

Selamlar

erturk77' Alıntı:

Ertürk teşekkürler. Seni yanlız bırakmayız.

Efe Abi

Tebrikler Süper denk gelmiş çok başarılı olmuş, bilgisayar başından çok özendim benim de tırmanış zamanım gelmişte geçmiş çoktan

endy' Alıntı:
Efe Abi

Tebrikler Süper denk gelmiş çok başarılı olmuş, bilgisayar başından çok özendim benim de tırmanış zamanım gelmişte geçmiş çoktan

Ender, teşekkür ederim. Birlikte gideriz inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR