Ynt: HARDTOP
Öncelikle ilgi ve alakanız içi teşekkür ederim. Arkadaşlar bu Hardtop K5' den 18cm daha uzun olan bir K10' a hazırlanmıştır. Yani kısa kasa tüm Silveradolar için yani K10' lar için uygundur. Bu uygulamanın iki yöntemi mevcuttur. Her iki yöntemde halen Amerika' da uygulanmaktadır. Her iki uygulamanın da resimlerini eklemeyi düşünüyorum. Orijinaline sadık kalınarak hazırlanmaya çalışılmıştır. Ancak; takdir edersiniz ki K5' lerdeki cam şekil olarak özel bir kesime sahiptir. Biz burada hazır olan bir camı kullandığımızdan cam açıları şekil olarak farklılık gösterecektir. CJ' ler için de eğer talep gelir ise ojrinal bir kalıp hazırlamayı düşünüyoruz. Ticari düşünülmediğinden maliyetinin biraz üzerinde bir karla satılacaktır. Mamül kalıptan çıktıktan sonra geriye sadece camların montajı ve boyası kalmaktadır. Yan camlar standart olup; arka cam özel olarak döktürülmüştür. Üzerinde hala daha çalışıldığından detay resimlerini ileriki günlerde paylaşmayı düşünüyorum. Bu işte bana yardımcı olan herkese ve emeği geçen başta Coşkun ustaya, Önder ALTINOĞLU' na ve Bayındır Otomotive teşekkürlerimi bir borç bilirim.