Hanhi Jeep 4.7? mi 3.1?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzunada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,637

uzunada

Yeni Üye
Yer
hatay
Web
aldurigroup.com
2001 model 3.1 dizel ve 2000 model 4.7 pazarlık halindeyim. dizeline bulaşma dediler. 4.7 pazarlıgını bıtırmek uzereyiz sanzumanı arıza vermiş olarak alacam.
bu aracların eksikleri nelerdir. dizelin tercih edilmeme sebebi nedir. 2001 4.0 biraz pahalı onlarıda inceliyorum karar veremedim, biraz bana bilgi verirmisiniz. onumuzdeki hafta araclardan birini almayi duşunuyorum.satılık tavsiye edeceginiz arac varsa 0532 402 95 00 nolu telegonla irtibata gecebiliriz.daha once volvo XC70 2001 model aracım vardı. gonlum yine volvo dan yana ama yere yakın olması beni birac caydiriyor.

Etiketler
Ynt: Hanhi Jeep 4.7? mi 3.1?

Iyi aksamlar sn.uzunada :smiley:

Konuyla alakasiz ama xc70 vardi diyince siz bir sual sorasim geldi.
bendede v70 var ama gonlum tabiki xc70 CC dan yana., ancak bir yil once maslaktaki tamircim aman abi 4x4 olanlar masraf cikartiyor dedigi icin hep geri durdum.
Tahmin ettiginiz gibi sualim su ? nasil siz memnunmuydunuz?? tamircinin dedigi gibi masraf cikartan araclarmi ?? v70 den cok farklimi ne dersiniz ., cevaplariniz icin pesinen tesekkur ederim .

Selamlar
ERHAN

volvo, daha dogrusu cogu arac ta da oyle duzenli bakım goren araclar sorunsuz araclardır. ben aracin ikinci sahibiydim arac mukemmeldi fakat sanzuman beyni sorunu vardi volvo ların kronik hastaligi 2002 model v70 'imde vardı onu degerli bir arkadaşimia satim 4 yıldır kullaniyor sag olsun bayramlarda beni hatırlar ve hep dua eder, aractan memnuniyetini dile getirir.
Size Tavsiyem eyer arada araziye cıkıyorsanız xc 70 derim belirli aralıklar da arazi yolculugunuz sık ise yere yakınlıkı sizi uzer bende bundan dolayı sattım zaten.

Aracınızla ilgili bir durum olursa herzaman sorabilirsiniz. yardımcı olmaya calışırım

bence 4.7 neden derseniz forumda fazlasiyla tartisilmis ve disarida sanayi bu isten anlayan kişiler uzak durmak gerektigini soyluyor bende uzak durdum :smiley: 4.7 aldim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.