selin22
Kamp I
Cok tesekkur ederim. Heyecanla bekliyoruz Teslim aldiktan sonra da artilariyla eksileriyle deneyimlerimi paylasacagim.Çok yaklaşmış teslimat.
Güzel geziler diliyorum.
Cok tesekkur ederim. Heyecanla bekliyoruz Teslim aldiktan sonra da artilariyla eksileriyle deneyimlerimi paylasacagim.Çok yaklaşmış teslimat.
Güzel geziler diliyorum.
Ranza böylePeki 2 buçuk kişi olsak yine Erba 3.75 önerir misiniz? Eşim 4 yaşındaki kızımız için özellikle ayrı yatak olsun diyor ben de zaten kampçıyız çadırda birlikte yatıyoruz karavanda da yatsak olur diyorum. Bu sorum herkese aslında. Tecrübeli üstatlar cevap verebilirse memnun olurum. Siz neler tecrübe ettiniz çocukla ilgili? Yatak ayrı mı daha iyi yoksa birlikte de olsa olur mu?
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayak kısmınız ranza tarafına gelecek yatarken
Ortiz düşünen ben değildim ama yine de yazdıklarınız faydalı oldu teşekkürler. Ben sanırım erba 3.75 siparişimi vereceğim. Kararımı verdim.@kemalc
Bende tecrübesiz bir karavanci olarak tercihimi özellikle @AKMühendis Bey'in tavsiyesi ile su mu bu mu derken Guney Bombe'den yana kullandım.
Herşeyden önce Ortiz ile Güney'i kıyaslayamayız bence. Birisi 40 bin TL (ekstralar ile 45 bin TL'yi bulmuyor ve KDV dahil.), diğeri 65 bin TL ve KDV hariç. Arada 25 hatta 30 bin TL fark var.
Guney Bombe'yi teslim alalı iki kamp yaptım 1 ayda. Memnunum. Bizim gibi yılda 1-2 kez uzun, 5-6 kez kısa tatiller için kullanacaksanız çok büyük paralar yatırmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
Çok cüzi harcamalar ile dış duş, karavan tipi lavabo ve berber bataryası takımı, karavan tipi dış aydınlatma, sürgülü sineklik ve perde vs gibi karavanı çok daha konforlu ve estetik hale getirebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun kararınız.
Hayırlı olsun. İncelemedim ama resimlerden güzel görünüyor.Ortiz düşünen ben değildim ama yine de yazdıklarınız faydalı oldu teşekkürler. Ben sanırım erba 3.75 siparişimi vereceğim. Kararımı verdim.
O zaman @erolkan 'ı etiketleyelimOrtiz düşünen ben değildim ama yine de yazdıklarınız faydalı oldu teşekkürler. Ben sanırım erba 3.75 siparişimi vereceğim. Kararımı verdim.
Ortiz karavanı forumdan edindiğim bilgilere ve standart fiyatının memur bütçemi aşacağından dolayı eledim...O zaman @erolkan 'ı etiketleyelim
fiyat?Herkese İyi Forumlar, İyi Gezmeler
İlk sahibinden alıp 2 yıldır kullandığım Can Marka özel yapım O1 belgeli karavanımı yeni bir iş kuracağım için satmak durumundayım, malum sarı siteye ilan verip ilgili ilgisiz herkesle uğraşmak yerine forumdan araştıran ve değerini bilecek bir arkadaşın almasını daha çok isterim. Kervan yolda düzülür hesabı alıp 2 yıldır ufak tefek eksiklerini giderdiğim, kendime göre değişiklik yaptığım 5 kişilik yatak kapasiteli, kamp yerleri yerine doğada kamp yapmayı sevdiğimden,duş ve WC si içerisinde yer alan , tüm sistemi 12 voltluk ve dilerseniz 220 voltluk olarak çalışır vaziyette karavanım satılıktır. Ekli dosyayı görüntüle 521318
Fiyatı Dm den gönderdim.fiyat?
Karavanınız teslim edildi mi..Teslim zamani ekim ayinin ilk haftasi ama korona yuzunden sanirim siparisler bir iki hafta gecikmeli ilerliyormus.
1 hafta 10 gun icerisinde teslim edilecegi soylende gecen hafta. Ekimde aradigimda 35 gunluk bir gecikmenin soz konusu oldugunu soylemislerdi. Sabirsizlikla bekliyoruz.Karavanınız teslim edildi mi..