gokhanaltintas
Ana Kamp
İyi geceler dilerim,Bu benim forumdaki ilk yazım tüm arkadaşlara selam ederim bazı sorularım olacaktı, umarım cevap bulabilirim. Kayak konusu ile ciddi bir biçimde ilgilenmek istiyorum geçmişte denizle ilgili çok deneyimim olsada kayak konusunda ancak yabancı sitelerden son bir iki haftadır okuduklarım kadarı ile bilgi sahibiyim. İyi derecede yüzme ve serbest dalış tecrübem olmasına rağmen denizle şaka olmayacağını iyi bilirim ve tedbirsiz can yeleksiz açık denizde hiç bir etkinllikte bulunmam bu bilgiler ışıgında bazı sorularım olacak. Açık denizde kullanabileceğim kayaklar konusunda bana ne tür kayak tavsiye edersiniz. Benim şu anda yazlık vb bir yerim olmadığı için şişme (inflatable) kayakların açık denizde kullanılabilen modelleri ile ilgileniyorum. Ancak rüzgarda sürüklenme miktarları konusunda bilgi sahibi değilim, aldığım kayağı arabamla denize ijndirip sonra söndürüp katlaabileceğim bir şey arıyorum. Pek çok kayak modeli gördüm hatta kimisinde yelken opsiyonlarıda vardı. Sevylor SVX 500DS gibi bir şey benim için uygun olabilirmi. Bunları nerelerden temin edebilirim veya yurt dışından uygun fiyatlı getirme imkanım olabilirmi veya türkiyedekiş firmalardan bizim için istediğimiz modeli getirme durumları olabiliryormu, tabi fiyatı ikiye katlamadan makul birr kar la.. Sormak istediğim bir başka konu herhangi bir belge gerekiyor mu? Bazı arkadaşlar galiba yunann adalarına seyahat etmiş, yanımızda pasaportumuz olması kaydı ile adalara gitmemizde bir sorun yaşıyormuyuz bu konuda bir deneyimi olan var mı?
Herkeze çok çok selamlar saygılar.
Herkeze çok çok selamlar saygılar.