Hangi garmin cihazını almalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,303

makara60

Zirve
Merhaba arkadaşlar,son günlerde hem şehirde hem dağda ormanda kullanabileceğim bir cihaz arayışı içindeyim.Eleye eleye iki cihaza kadar düşürdüm.1.Garmin etrex legend hcx el tipihttp://www.hepsiburada.com/Liste/garmin-etrex-legend-hcx-el-tipi-gps-navcity-81il-sokak-detay-haritasi-topografya-haritasi-2gb-sd-card-a-yuklu/ProductDetails.aspx?productId=sporgar62900&categoryId=1303494 2.Garmin dakota 10 el tipi gpshttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=1303494&Productid=sporgar0100078100 Bu yada benzeri garmin marka cihazları kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Etiketler
Ynt: Hangi garmin cihazını almalıyım

Arkadaşlar konu güncel ,yokmu garmin hakkında bilgisi tecrübesi olan?Lütfen yardım!

makara60' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,son günlerde hem şehirde hem dağda ormanda kullanabileceğim bir cihaz arayışı içindeyim.Eleye eleye iki cihaza kadar düşürdüm.1.Garmin etrex legend hcx el tipihttp://www.hepsiburada.com/Liste/garmin-etrex-legend-hcx-el-tipi-gps-navcity-81il-sokak-detay-haritasi-topografya-haritasi-2gb-sd-card-a-yuklu/ProductDetails.aspx?productId=sporgar62900&categoryId=1303494 2.Garmin dakota 10 el tipi gpshttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=1303494&Productid=sporgar0100078100 Bu yada benzeri garmin marka cihazları kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Merhaba,

Garmin Legend'in bir üst modeli olan vista'yı yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum. Önce renksiz ekranı ile başladım sonra da renkli ekran ve yüksek hassasiyeti olan Vista HcX modeline geçtim.

GPS'i araba, motosiklet, dağ, yürüyüş, bisiklet vb. heryer de kullandım. Hepsinde de istediğim performansı yeterince aldım. İyi bir gps alıcısına sahip, öyle ki evdeyken ve üzerimde evini çatısı varken bile yüksek kesinlik oranı ile çekiyor. 2 adet kalem pille çalışıyor ve eğer aydınlatmasını açmazsanız 12 saate kadar pil ömrü var (duracell ile) ben şarj edilebilir pil ile kullanıyorum ve her zaman yedek mutlaka taşıyorum.

Bunlar dışında sormak istediğiniz şeyler olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.

İyi günler

makara60' Alıntı:

Dakota lar daha yeni sürüm cihazlar diye biliyorum ama sizi yanıltmak istemem, yazmaktaki amacım son 3 alışverişimde hepsiburada da 10 gün den önce malzemeleri temin edemedim, bu alışverişte de aynı sorunu yaşayacaksınız diyemem ama sinirinizin biraz kuvvetli olmasını tavsiye ederim.

uda4a' Alıntı:
Dakota lar daha yeni sürüm cihazlar diye biliyorum ama sizi yanıltmak istemem, yazmaktaki amacım son 3 alışverişimde hepsiburada da 10 gün den önce malzemeleri temin edemedim, bu alışverişte de aynı sorunu yaşayacaksınız diyemem ama sinirinizin biraz kuvvetli olmasını tavsiye ederim.

Hepsi burada ile ilgili benzer sıkıntıları ben de duydum.

Garmin'in türkiye temsilcisi Baytekin. Eğer cihaz alacaksanız ordan almanızı tavsiye ederim.

Güncel bey cihazınızın şehir içi navigasyon performansı nasıl acaba?Şehir ve outdoor faaliyetleri içi ayrı ayrı cihazlarmı almalıyım.

makara60' Alıntı:
Güncel bey cihazınızın şehir içi navigasyon performansı nasıl acaba?Şehir ve outdoor faaliyetleri içi ayrı ayrı cihazlarmı almalıyım.

Eğer araçta navigasyona çok ihtiyacınız yoksa bence ayrı ayrı cihazlar almanıza gerek yok diye düşünüyorum.

makara60' Alıntı:

2 ayrı cihaz almanız tam anlamıyla israf olur çünkü bu cihaz şehir içinde de şehir dışında da çok iyi performans gösteriyor.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sipariş sayfasında çıkışa hazır yazmışlar bakalım zamanında göndericekler mi bekleyip görücez.Ayrıca aldığım bu dokota 10 modeli hakkında yakın bir zamanda ayrıntılı bir inceleme yazmak istiyorum.Çünkü internette ben aradım bu modele ait dişe dokunur bir bilgiye ulaşamadım,başkalarının da aynı sıkıntıyı çekmelerini istemiyorum.

Sn Makara60,
Sadece önceden bilginiz olması için yazıyorum, moralinizi bozmak istemem ama maalesef son zamnlarada hepsiburadadan çok şikayet var,
genelde siparişi paketlenmeye hazır olarak yazıyorlar ve sipariş iptal seçeneği böylelikle çalışmamış oluyor.
Hani en azından geç süredede olsa ürünü gönderiyorlar.
o konudada bazen değişik sorunlar çıksada, genel olarak doğru ürün geliyor.Sonucu bende merak ediyorum açıkçası

Dediğiniz doğru çıkabilir, çünkü az önce baktımda benim aldığım cihazın ilanına, sizin için stok ayıralım notu düşmüşler.Sanırım halen üretici firmadan siparişte bulunmak için talep topluyorlar.Neyse ben zaten bunu göze almıştım,yeterki doğru ve sağlam bir ürün getirsinler,zaten kargocunun yanında açmadan teslim almıcam çünkü şikayetleri ben de okudum.200 tl ye yakın fiyat farkı olmasaydı zaten başka yerden alırdım.

Ürünü kargoya vermişler korktuğum olmadı cuma günü elimde olur.Adamların boşuna günahını almışız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,012
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler