Ynt: Hangi eurodizel
aracınızı ne kadar iyi tanırsanız tanıyın ve ne kadar iyi bir sürücü olursanız olun , akaryakıtların arasındaki performans farkını ayırdetmek o kadar da kolay değildir.Sonuçta aracınızı sürekli olarak bir pistte , aynı eğimde , aynı sıcaklıkta , aynı yükte ve hatta aynı dış basınç altında kullanmadığınıza göre , aracın gidişindeki fark yakıttan mı başka etkenlerden mi net olarak anlayamazsınız. Yani bir sizin kontrolünüzde olan değişken var (akaryakıt markası) bir de elinizde olmayan değişkenler (hava sıcaklığı , yükseklik , nem , eğim , dış rüzgar , hava basıncı vs vs) eh elde olmayan değişkenler bu kadar fazlayken bence sağlıklı karar biraz zor.
Derseniz ki ben şirket arabasıyla hergün 300 km yol yapıyorum ve aynı güzergah (Örneğin Avcılar'dan İzmi'e gidip geliyorum) böylece deneme şansım oluyor , eğim aynı , yol aynı... Yine değil , sıcaklık değişir , o günkü yol tıkanıklığı değişir , belki hava filtreniz daha da tıkanmıştır , benzin filtreniz serviste yeni takılmıştır temizdir, o gün arabanızda fazladan bir kişi vardır vs vs.
Sonuç alınabilmesi için bence tüm şartları kontrol edebileceğiniz hava ve yol koşulları olmalı ki bu da gündelik hayatta imkansız gibi birşey.
Gerçek testler yapılsa sonuçların da öyle aman aman farklı olacağını sanmıyorum. % 1,5 -2 lik artışı gerçekten ne kadar hissedebiliriz ki ? Yani 110 HP lik araba 113 HP olsa gerçekten hissedilir mi sizce ? En az % 10 gerekir diye düşünüyorum , hah işte bu demek için.