Hangi Botu Önerirsiniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan assos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,693
Ynt: Hangi Botu Önerirsiniz

dun bır ayakkabı alayım dedım salomon fıyatı 360 pazarlıkla 200 e aldım lutfen sıkı pazarlık yapın fıyatlar absurd bence
selamlar
 

Etiketler
Ynt: Hangi Botu Önerirsiniz

Doğa ve dağcılıkla ilgili tüm mağazalarda farklı model ve çeşitler mevcut. Sizin kullanım amacınızı bilemiyoruz tabiki. fiyatların indirim ve kampanyalarını takip ederek kendinize uygun bir model muhakkak bulabilirsiniz. Fikir açısından kullandığım botu söyleyeyim. Lafuma. 3 senedir giyiyorum halada kullanmaktayım. Yoğun dağ aktivitelerinde kullanmadım ama günlük hayatta genelde ayağımda. Kendim çiftci olduğumdan bazen dağa çıkmış kadar oluyor. Tavsiye ederim. Ama bilgi ve tecrübe açısından farklı markaları da denemek isterim. Hoşuma giden bir çok marka var. Size önerim kullanım amacı= fiyat+performans değerini göze alın. Şimdiden hayırlı olsun.
 

Ynt: Hangi Botu Önerirsiniz

assos' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
yeni bir bot ihtiyacım var çok model var ben iki tanesi arasından tercih yapmak istiyorum hangisini öneririsiniz
SALOMON COSMIC 4D GTX fiyatı normalde 450 civarında ben 385 buldum
http://www.bikeandoutdoor.com/?salomon-cosmic-4d-gtx&Kat_ID=8&Sub_KATID=53&Tur_ID=124&part=urun_detay&Urun_ID=8318
bu da the north face yaklaşık 200 tl civarında
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=388&id=8349#sekme
fiyatları çok farklı ama genede yorumlarınızı bekliyorum
saygılarımla

Merhabalar,
Almayı düşündüğünüz botu hangi alanda kullanacaksınız? trekking için mi? offroad yaparken mi? şehirde mi?
SALOMON COSMIC 4D GTX salomonun en pahalı modeli bildiğim kadarıyla. Sizin yerinizde olsam Salomona 385 vermektense Asolo yada Boreal yada Bestard alırdım aynı paraya. (benim tercihim tabiki) :smiley:

CAN
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,159
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst