Hangi Aracı Almalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CANADALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,938

Hangi Aracı Almalıyım ( Sizin tercihiniz ne olurdu )

• 2004/2005 honda crv

Kullanılan: 1 4.8%
  • 2004/2005 kýa sorento

Kullanılan: 6 28.6%
  • 2004/2005 tyt rav4

Kullanılan: 13 61.9%
  • 2004/2005 hyundaý tucson

Kullanılan: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Hangi Aracı Almalıyım

Bence rav4 iyi, ama makul fiyata ikinci elde dizeli satılsa tercih ederdim.

Offroadçı arkadaşların ciddiye almadığı türden hafif arazi kabiliyeti size dağ bayır gezmeye yeter. Uzun yollarda güvenlidir, tabi şeytana uyup çamur lastiği takmak, yerden yükseltmek vs gibi işlere girmediğiniz sürece. Böyle şeyler yapacaksanız zaten çok yanlış bir seçim olur. Çok daha uygun araçlar var.

Etiketler

CANADALI' Alıntı:
Ahmet ;

valla sıkıyor....kazaklık öldü... yuvarlak yaka olduk.. ;D ;D ;D
Kaç ormana geri çağırıncaya kadar da dönme... :D Bak bizi hala çağırmadılar rahatız ve baya da kazağız... ;D ;D

arwin' Alıntı:
Kaç ormana geri çağırıncaya kadar da dönme... :D Bak bizi hala çağırmadılar rahatız ve baya da kazağız... ;D ;D
umarım yenge duymaz ahmet abı yoksa bır hafta dısarda durum ekmege talım edersın gıbıme gelıyor :D :D :D :D :D :D

Can Bey Selamlar,
Ufak bir yanlışı düzelteyim önce.
Can beyin beyaz xj sini ben almıştım.ramazan ustanın katkıları oldu yapmakta ;)
Bahsettiğin araçlar seni kesmez ya gel eski arabanı sana geri vereyim yada mitsubishi tarzı araçlara bak derim.
Dün ön arka 4.56 ayna mauritleri ve gene ön arka elektrikli kilitleri taktım.ayrıca 2 tanede arb diferansiyel kapağı taktım arabaya.
4,5" üzeri 5 cm daha yükselttim ;D ;D ;D ;D
Sorento çok yakar memnun etmez seni.tusconada sen binmezsin.
Dinle bu kardeşini

Rav 4 te maalesef low seçeneği yok. 4 çeker - 2 çeker seçeneğide yok müdahale edemiyorsunuz! Yenilerinde eğim iniş kontrolü var o kadar ...

Freelander seçeneklerinde yok abi...

Eski kasası vardı şimdide yeni kasası var td4 2000 cc dizel motor otomatik arazi içinde bir çok elektriksel özelliği var...İncele derim

Temiz CRV bulabilirsen ferah iç hacim masrafsız bir aracın olur.... Zaten biliyorsun abi Honda'yıda...

COMODOREE' Alıntı:
Can Bey Selamlar,
Ufak bir yanlışı düzelteyim önce.
Can beyin beyaz xj sini ben almıştım.ramazan ustanın katkıları oldu yapmakta ;)
Bahsettiğin araçlar seni kesmez ya gel eski arabanı sana geri vereyim yada mitsubishi tarzı araçlara bak derim.
Dün ön arka 4.56 ayna mauritleri ve gene ön arka elektrikli kilitleri taktım.ayrıca 2 tanede arb diferansiyel kapağı taktım arabaya.
4,5" üzeri 5 cm daha yükselttim ;D ;D ;D ;D
Sorento çok yakar memnun etmez seni.tusconada sen binmezsin.
Dinle bu kardeşini

Merhaba Hüseyin Bey ; Valla çok istedim xj ama ;
Hanım kota koydu ya bunlardan birini seçersin yada ben sana koyarım kotayı dedi... :smiley: yoksa kim istemez , yapılı bir xj ,yada yapılı bir vitara yada toyota

fbmy' Alıntı:
Rav 4 te maalesef low seçeneği yok. 4 çeker - 2 çeker seçeneğide yok müdahale edemiyorsunuz! Yenilerinde eğim iniş kontrolü var o kadar ...

toyota bu yaaaa nasıl olmaz ciddi mi 90 model pikaplarında bile var low .
sizde rav4 var mı ?

CANADALI' Alıntı:
Merhaba Hüseyin Bey ; Valla çok istedim xj ama ;
Hanım kota koydu ya bunlardan birini seçersin yada ben sana koyarım kotayı dedi... :smiley: yoksa kim istemez , yapılı bir xj ,yada yapılı bir vitara yada toyota

valla fena pısmışın sen ;D ;D ;D
en son bi dacia dusterle görürüz seni.
şaka biryana istediğin zaman senin eski benim yeni aracı kullanabilirsin...yengenin kotasınıda bi şekilde delmiş olursun ;D ;D ;D

hasanfb' Alıntı:
Freelander seçeneklerinde yok abi...

Eski kasası vardı şimdide yeni kasası var td4 2000 cc dizel motor otomatik arazi içinde bir çok elektriksel özelliği var...İncele derim

Temiz CRV bulabilirsen ferah iç hacim masrafsız bir aracın olur.... Zaten biliyorsun abi Honda'yıda...
Vayyyy Hasanım ;
seçenekler hanım tarafından sınırlandırıldı o nedenle freelender düşünemiyorum.
_98 crv'im vardı , çok güzel anılarım var ama oylamaya göre elenenler listesinde...
Sorento ile Rav4 arasında kalıyoruz.
Sorentoda 4L varmış... ama rav4 de low seçeneği yokmuş aynı benim 98 model honda crv gibi..

Toyota bu yaaaa nasıl olmaz ciddi mi 90 model pikaplarında bile var low .

Olmadığı doğru sebebi ise şu: Lowrange'e ihtiyacınız olacak şartlarda muhtemelen size çamur lastiği ve yerden biraz daha yüksek bir araç lazım olur. Böyle bir araçla da 80km/s üzerinde bir hızla emniyetli bir şekilde seyehat edemezsiniz. Düşünün hafta sonu geziye çıktınız, yakın çevrelerde neler var? Bozuk yollarla gidilebilen yaylalar. Başka? Daha uzak yerlerde bozuk yollarla gidilebilen yaylalar. Başka? Daha da uzak yerlerde yine bozuk yollarla gidilebilen yaylalar. Dikkat ederseniz "bozuk yollar" var, ve "uzunca bir asfalt". Gerçek anlamda "Arazi" yok yani. Şimdi biraz mühendis kafasıyla düşünen insan ne yapar? Gereksinimlere uygun tasarım yapar, gerçekten gerekli olmayan özelliklerden de biraz kısar ki ekonomik olsun. Toyota da öyle yapmış. Ha Türkiye'deki fiyatına bakınca ekonomik olmamış gibi görünebilir. Toyota'nın hatası değil tabi 2.0 lik motorun ötv oranı ;) Gereksinimlere geri dönelim. Uzunca bir asfalt ve bozuk yollar. Siz olsanız nasıl bir tasarım yapardınız?

Bende rav 4 yok ama toyata benim de çok sevdiğim ve takip ettiğim bir araç. Geçmişte corolla ve corona'mız oldu. Yakın zaman da bende araç aldım. Birçok aracı inceledim. Dizel olsun low olsun rahat olsun vs. vs. eleye eleye çok seçenek kalmıyor. Kia hakkında ki bilgileri de en son aracı alırken yaptığım araştırmalardan edindim.

Ayrıca toyota nın pick up larında halen low mevcut. Rav4 sanırım suv kategorisinde olduğu için low veya arazi şanzımanı koymuyorlar.Diğer rakipleri crv,freelander,tuscon,sportage bunlar da da yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR