Hangi 4x4 ü seçmeliyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CANADALI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,855

Evin 2. 4x4 ü sizce hangisi olmalı

• Pajero pinin 3 kapı a/t

Kullanılan: 2 11.8%
  • Suzuki jimny 3 kapı a/t

Kullanılan: 11 64.7%
  • Toyota rav4 3 kapı a/t

Kullanılan: 1 5.9%
  • Landrover freelander 3 kapı a/t

Kullanılan: 3 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim

büyük araç olduğundan özellikle hanım kullandığında sorun çok oluyor...özellikle aracın 3 kapılı olması şart..

O zaman jimny'yi listeden çıkarın. O araca aracın dinamiğini hissederek kullanabilen şöför lazım. Ufak tefek olabilir ama "hatun arabası" sınıfında değil. Böyle deyince kadınlar genelde kızarlar biz daha dikkatli araba kullanıyoruz derler ama dikkat başka şey aracın ne yapıp ne yapamayacağını hissederek anlamak başka şey. Nacizane fikrim..

Etiketler

sakyuz' Alıntı:
O zaman jimny'yi listeden çıkarın. O araca aracın dinamiğini hissederek kullanabilen şöför lazım. Ufak tefek olabilir ama "hatun arabası" sınıfında değil. Böyle deyince kadınlar genelde kızarlar biz daha dikkatli araba kullanıyoruz derler ama dikkat başka şey aracın ne yapıp ne yapamayacağını hissederek anlamak başka şey. Nacizane fikrim..
bugune kadar kullanmadıgım 4x4 almadı gıbı bıse ama ben jımny yı esıme aldımgayet memnunum ve servıse gıden cogu jımny bayan aracı bence yanlıs dusunuyosunuz saglam arac asırı hız yapmıyor(benım ıcın en ıyı nedenlerden bırı ) ufak kullanımı kolay parkı kolay daha ne olsun

bugune kadar kullanmadıgım 4x4 almadı gıbı bıse ama ben jımny yı esıme aldımgayet memnunum ve servıse gıden cogu jımny bayan aracı bence yanlıs dusunuyosunuz saglam arac asırı hız yapmıyor(benım ıcın en ıyı nedenlerden bırı ) ufak kullanımı kolay parkı kolay daha ne olsun

4 kapılı rav4'ün bugüne kadar viraja girerken arkası benim elimdeyden atmadı ama herkesin elinde aynı derecede dengeli olduğunu söyleyemem... bu araçları yol tutuş açısından sıralarsak jimny'nin en sonda olacağı kesin.

hocar rav4 de kulalndım evet haklısının serı guclu bır araba ama sıkıntı buyuk olması parkda sıkıntı ozellıkle bayan ıcın benım esım 2 yıla yakındır jımny yı kullanıyor ama ondan bıraz buyuk olan grandı park etmede ve kullanmada sıkıntı yasıyor ve parcasının pıyasada cok yaygın olmaması ben 2001 rav4 umu zamamnında(2010) bu nedenle satmıstım zaten can abı suzukı camıasından servıslerıde yedek parcacılarıda bılır o nedenle ona onerdım kı kendı tercıhımde o yonde oldu

Park işine de yol tutuş özelliklerine de eninde sonunda alışılır hangi araba olursa olsun. Ben olsam tercih etmem ne de olsa daha mantıklı seçenekler var demek istedim sadece, netice itibariyle zevkler renkler tartışılmazmış..

gokhan5234' Alıntı:
hocar rav4 de kulalndım evet haklısının serı guclu bır araba ama sıkıntı buyuk olması parkda sıkıntı ozellıkle bayan ıcın benım esım 2 yıla yakındır jımny yı kullanıyor ama ondan bıraz buyuk olan grandı park etmede ve kullanmada sıkıntı yasıyor ve parcasının pıyasada cok yaygın olmaması ben 2001 rav4 umu zamamnında(2010) bu nedenle satmıstım zaten can abı suzukı camıasından servıslerıde yedek parcacılarıda bılır o nedenle ona onerdım kı kendı tercıhımde o yonde oldu

Gökhan dün birkaç esnafı dolaştık.... ilk önce mitsubişhi pinin lere baktık.. , neyse akşama doğru da suzuki jimny bakalım dedik... gezdik dolaştık hatun jimny dedi....
otomatik vites 2008 model 36000 km de bej renk bir jimny aldık..

bu arada ilave bir bilgi....

hatuna sordum ; aracı neye dayanarak aldık...nesi hoşuna gitti dedim... ..
Dış dıkız aynalarını gostererek ,,,, baksana kepçe kulakları hosuma gitti dedi....daha ne diyeyim... ;D ;D ;D

Yarın foto yükleyeceğim...

Doğru ve mantıklı bir seçim sorento ile araziye girmezsiniz ama hafta sonu jimmy size güzel bir offroad arkadaşlığıda yapabilir güle güle kazasız kullanmak nasip olsun

İkisi bir arada.....

Biri şehirli diğeriii Köylüüüüü

SORENTO VE JÄ°MNY 065.JPG

SORENTO VE JÄ°MNY 068.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri