Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baha72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,158

baha72

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım ve inanılmaz keyif aldım siteden ve sizlrin verdiği biilgilerden.Benimde sizlere sormak istediğim bazı sorularım olacak umarım cevap verirsiniz:smiley:
kısıtlı bir bütçeyle bir 4*4 almaya çalışıyorum sürekli araştırıyorum ;
1-honda hrv düşündüm 99 - 00 -01 mode araba çok hoşuma gitti fakat o kadar kötü yorumlar okudum ki hemen vazgeçtim fakat bu sitede okuduklarımdan sonra fikrim tekrar değişmeye başladı
2 crv ye döndüm bu sefer alabileceğim fiyatlarda araçlar oldukça fazla km yapmış içime sinmedi
3 freelander dedim baktım inanılmaz kötü yorumlar oldukça fazla
4 suzuki jimny aklımı çeldi model yüksek fiyatlar uygun geldi fakat çok küçük sanırım bu araç
5 geldim grand vitaraya tamamdır dedim yorumları okuyunca fakat fiyat araştırmasında inanılmaz kafam karıştı şöyleki 99 98 hatta 97 model ile 2004 model arasında enfazla 1000 1500 tl fark var acaba nedir arkadaşlar bunun sebebi 99 a fiyat yazanlar mı abartmış yada 2004 2005 lerde bi sorun olduğunumu düşünmeliyim
işin içinden çıkamadım arkadaşlar lütfen yardım ediiinnnnn !!!!

bu arada arkadaşlar ben arabayı sadece asfallta kullanacağım

Etiketler
Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

aramıza hoşgeldiniz tanışma köşesinde kendinizi tanıtırsanız (adettir) diğer arkadaşlarda sizi daha iyi tanıma fırsatı bulurlar.honda ları bu siteye katılmadan önce bende düşünmüştüm fakat çok narin ler parçaları ve modifiye imkanları kısıtlı yakıt tüketimleride fazla (kullananların fikirleri) freelander i ise hiç düşünmedim çünki sürekli 4 çeker low range yok konfor yok kalite yok yakıt ve bakım giderleri aşırı zaten land rover bu aracı neden üretiyor bilmiyorum sanırım güncel suv rekabetinde pazarda yer almak için gelelim suzukilere parçası ucuz ve bol 2005 modele kadar olanları( G.vitaralar)4x4 4x2 ve 4x4low seçeneği olan profesyonel arazi şanzumanına sahipler yani ihtiyaç duyduğunuzda ikinci bir kol ile 4 çekere geçersiniz kalan zamanda 4x2 kullanmak size önemli yakıt avantajı sunar jimny 3 kapılı 5k seçeneği yok 2006 sonrası modelleri 4x4 4x2 4x4low seçeneklerine bir düğme vasıtasıyla kumanda ediliyor öncesi kollu yani ikinci bir vites kolu vasıtasıyla seçim yapıyorsunuz vitara ve G.vitaraların 2004 ile 99 mod arasında fazla fiyat farkı olmamasının sebebide bence 2004 g.vitaraların 5kapılı modellerinin 2.0 motor olması (1.6 ları 3kapı) 99 2000 modeller ise( 2001 2002 leride var) vitaradır G. uzantısı yoktur hem 1.6 motor hemde 5kapılı yani hem yakıt avantajı hemde ülkemizde malesef mevcut olan bandrol komedisi sebebiyle daha çok tercih ediliyorlar vitaralarında eğer siteyi incelerseniz ne kadar şeker araçlar olduğunu görürsünüz biyük şehirde parçası bol ve ucuz modifiye etmek içinse neredeyse ustaya bile ihtiyacınız yok sitede ayrıntılı olarak yükseltme vinç v.b uygulamaları ayrıntılı olarak analatan arkadaşlar var sizin yerinizde olsam 5k düşünüyorsanız 2004 G.V alırdım yakıtı ve bakımları çok uygun parça sıkıntısı yok çokda karizmatik çift renk olanları göze çok hoş geliyor tek dezavantajı bence çok ağır olan banrolü (670tlX2) saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Burada kendinizi tanıtabilirsiniz

Madem almak istediğiniz aracı sadece asfalt zeminde kulanacaksınız o zaman saydığınız araçların hepsi uygundur ama yarın birğün bizlergibi arazi aracını sadece arazide kullanmak isterseniz bu saydığınız araçları tamamem elemeniz gerekir suzuki jimiy hariç oda çok küçük

yunus bager' Alıntı:

Madem alamak istediğiniz aracı sadece asfalt zeminde kulanacaksınız o zman saydığınız araçların hepsi uygundur ama yarın birğün bizlergibi arazi aracını sadece arazide kullanmak isterseniz bu aydığınız araçları tamamem elemeniz gerekir suzuki jimiy hariç oda çok çok küçük

Yunus abi çok çok küçük değil ;)Ama sizin landlar kadarda büyük değil.Jimny sadece ufak ;D

arkadaşlar çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için

yunus bager' Alıntı:

Madem alamak istediğiniz aracı sadece asfalt zeminde kulanacaksınız o zman saydığınız araçların hepsi uygundur ama yarın birğün bizlergibi arazi aracını sadece arazide kullanmak isterseniz bu aydığınız araçları tamamem elemeniz gerekir suzuki jimiy hariç oda çok çok küçük
ilginç vitara ve g.vitarayı arazide yoksayanada ilk defa rastladım

Ya cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama vitara ve grand vitara arasında ne fark var ben eskiden ikisini de aynı sanırdım :(

grand vitara vitaraya konfor ağırlıklı tasarlanmış ve vitaralardan daha yeni ancak ikiside çok başarılı arazi araçları grand vitaranın xl7 modeli sonderece lüx ve extra uzun şasili netten bakabilirsiniz

baha bey bu site arazi araçları konusunda derya ne ararsanız var benim arazi araçları hakkındaki bilgilerim bu sitedeki arkadaşların paylaşımları sayesinde arttı markalar ve modeller hakkındaki fikirlerimdedeğişti eğer araçlar kısmındaki başlıkları incelerseniz ki ben hemen hemen hepsine baktım ve geziler tabiki ülkemizde yapılan gezilerin resimlerine ve videolarına bakarsanız fikirleriniz bence dahada netleşir ihtiyacınıza göre bi aracı mutlaka gözünüze kestirirsiniz mesela bende tıpkı sizin gibi araç konusunda oldukça kararsızdım şimdi g.vtarada karar kıldım tavsiyeler aldım yedek parça vs. adreslere buradan ulaştım zaman buldukça bakabilirseniz size güzel fikirler vereceğinden eminim gezenbilirin

volkan_' Alıntı:
Yunus abi çok çok küçük değil ;)Ama sizin landlar kadarda büyük değil.Jimny sadece ufak ;D

Volkan kardeşim sen burdamıydın ;) şu abi lafınıda kaldıralım istersen ;)

Acele yazarken çok hatalı yazmışım şimdi düzelttim sadece cok küçük diyecektim

bana göre iç hacim olarak xj,zj,rubikon,pajero, sadece küçük :smiley:
cj5,jimny,terios,vitra 3 kapı, çok küçük :smiley:

sahin05' Alıntı:
ilginç vitara ve g.vitarayı arazide yoksayanada ilk defa rastladım

bu benim şahsi fikrim kimse yanlış anlamasın
benim için önünde dingili olmayan araç arazi aracı değilde arazi asfatl arası 2 sinide bir arada görüren araçtır

yunus bey ön dingilden kastınız nedir tam anlayamadım hangi araçlarda mevcut

sahin05' Alıntı:
yunus bey ön dingilden kastınız nedir tam anlayamadım hangi araçlarda mevcut

defender .disco,RR,LC,XJ,ZJ,CJ,patrol,partifender,jimny

dingili olmayanlar
lada,vitara,pajero,GC,terios, vs,vs

dingili olan

SDC11196.png

olmayan

adqsized.jpg

;D dingilsiz mingilsiz ama resimdeki vitarada fena değilmiş iyi iş çıkarıyor ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri