Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,505
Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Offroadpassion' Alıntı:
Jimny'de sadece MT lasik var, birde CB -El telsizi verip iletişimi sağladık.

Jimny'nin ihitiyacı yok modifiyeye bir pilotu var efsane bolu kaplanı :p

Etiketler
Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Hamdi Yüzbaşıda aynen böyle söyledi ... ;D ;D ;D

helal hakan abi yine boş geçmemişsin haftayı :D
paylaşım için teşekkürler.

parodi' Alıntı:
Jimny'nin ihitiyacı yok modifiyeye bir pilotu var efsane bolu kaplanı :p

Teşekkür ederim Fatih :smiley:

teşekkürler, efsane hamdi yüzbaşı'ya ve hakan bey'e selamlar.. ;)

Offroadpassion' Alıntı:
Jimny'de sadece MT lasik var, birde CB -El telsizi verip iletişimi sağladık.

nekbey' Alıntı:
teşekkürler, efsane hamdi yüzbaşı'ya ve hakan bey'e selamlar.. ;)

Hayde herşey karıştı hakan sen çöz düğümü kim yüzbaşı kim efsane :pPPP

Bence efsane Yeşim!!Alkışlayalım..
Kısa bir süre önce Suzukiciler buluşmasına acaba ben de gelsem mi; ama baayanım,hiç de Offroad yapmadım vs derken sonradan neler görmeye başladık.Bravo Yeşimcim...
Fotoğraflar çok güzel.Teşekkürler Hakan..

Cermen' Alıntı:
Bence efsane Yeşim!!Alkışlayalım..
Kısa bir süre önce Suzukiciler buluşmasına acaba ben de gelsem mi; ama baayanım,hiç de Offroad yapmadım vs derken sonradan neler görmeye başladık.Bravo Yeşimcim...
Fotoğraflar çok güzel.Teşekkürler Hakan..

Teşekkür ederim Banu :smiley: vallahi pek bişey yapmadım aslında biraz cesaret gösterdim ,sağolsun arkadaşlarda biraz teknik öğrettiler ,yönlendirdiler .ee asıl jimny nin performansıda var işin içinde :smiley:

Pazar günü gezi çok güzel geçti .Sınırları zorladık..özellikle Hakana ve Hamdi yüzbaşıya teşekkürüde borç bilirim :smiley: ....

yine döktürmüşsünüz Hakan bey paylaşım için teşekkürler,
yeni macernızı sabırsızlıkla bekliyorum.

muhterem fırka'i off road nazırı Hakan efendi ,
hicri 2593 yılı zemheri ayının birinci nihayi hafta istirahatinizi sarf ettiğiniz vakitte, istanbul offroad cemiyetinin tertib ettiği müsabaka ile aynı güne denk eden icrai arazi faaliyetiniz esnasında fevkalade harab ve bithab düştüğünüz, mamafih bu eyleminize intikal ederek şeref veren Hamdi yüzbaşı mahlası ile mevcud olan Aytaç efendiye ve efradına, al renkli gavur icadı vesayıtı ile her mertebede menzile duhul olma çabası içerisinde fevkalade azim ve muvaffakiyete mail olan enis ve muhterem Yeşim hanım efendiye, yine bu icrai arazi faaliyeti esnasında düştüğünüz müşkül durumlardan cansiperane bir edayla icab ettiği vakit vesayitinizi türlü badire ve musibetten tereddüt eylemeksizin inayete zerk eden husn-i-niyetli edanızdan ötürü zatı alinizi fevkalade takdir ve tebrik ederim
Müteakip icrai arazi eylemlerine birlikte iştirak etmek arzu ve temennisi ile saygı ve hürmetlerimi sunarım.

Sevgi ve muhabbetle kalınız.

Çağlar Köker

hafta sonlarını tam anlamı ile harika değerlendiriyorsunuz , tebrik ederim.

cok guzel bır gun yasamıssınız,resımlerde harıka.
paylasım ıcın tesekkurler...

hakan paylaşım için teşekkürler güzel kareler bu haftayıda boş geçirmemişsiniz

Ellerinize sağlık, çok güzel bir paylaşım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri