Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,510

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
01 Mart 2009 Tarihinde Şile-Kömürlük-Sofular bölgesinde hem yarış izlemek hemde Hamdi yüzbaşı nick'li arkadaşımız ile bir adet Suzuki Jimny ve bir adet Suzuki Vitarayı iniş, çıkış,tırmanış, kum, çamur peformansı gibi konularda teste tabi tuttuk. Test çalışmalarında Hamdi yüzbaşının talep ettigi ortamlar tarafımdan sağlanmıştır. (şurayada girermi yok artık.yuh abartmasan.. ;)..) , işin güvenlik ve offroad'a uygunluk kısmı tarafımdan kontrol edilmiştir.

Testde Kullandığımız Araçlar

New_P1080680.png

Ben ve aracım Suzuki Vitara
New_P1080678.png

Buda Hamdi yüzbaşı. ;D ;D
New_P1080727.png

Kendisi tüm ısrarlara rağmen bu fotoğrafa izin verdi.
New_P1080729.png

Önce Jimny'i traktör geçmiş buzuk balçık sulu bir kanala sokuyoruz, vee canavar gibi geçip gibiyor.
P1060750.png

Tabi bizde bu kanalı uçarak geçmiyoruz ;D resim yok ama..
Balksz-1kopya.png

Daha sonra Hamdi Yüzbaşının talebi üzerine (yok daha buradanda inerseniz artık yuhh)..Önce jimnyi 30 Derecelik bir açıdan indiriyoruz.
New_P1080593.png

New_P1080594.png

New_P1080597.png

Daha sonra benim kuçuyu buradan aşagı indiriyoruz.(Hamdi Yüzbaşı buda bişimi demeye başlııyor..) ;D ;D
New_P1080628.png

Daha sonra bizzat kedisi direksiyona geçiyor, bakın gençler incelikleri bu bu böyle ineceksiniz şeklinde brifing veriyor.

New_P1080630.png

New_P1080633.png

New_P1080635.png

Etiketler

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Daha sonra Hamdi Yüzbaşı jimn'i kullan bayan arkadaşa indiği yerden çıkma tekniklerini gösteriyor, jimny bir inip bir çıkıyor, dolayısı ile test başarılı olarak devam ediyor.. ;D
New_P1080612.png

New_P1080626.png

Hamdi Yüzbaşının bu yetmez daha dik bir tepe bulun araçlarınızı görelim demesi ile tırsan ekip biraz ileride bu tepeyi buluyor.

Önce Vitarayı deniyoruz.

New_P1080638.png

New_P1080639.png

New_P1080641.png

New_P1080642.png

New_P1080643.png

Daha sonra Jimny'i...

New_P1080648.png

New_P1080651.png

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Hem tetsleri yapıyor hemde yarışların seyirci etabı bölümlerini izliyorduk...Yarış bitimi öncesi Hamdi Yüzbaşı şunları birde kumda görelim diyince, test için Sofular sahile yöneldik. ;D ;D ;D
New_P1080670.png

New_P1080672.png

New_P1080674.png

New_P1080676.png

Gün boyunca güzel yerler görüp gezdik dolaştık yarış izledik Hamdi Yüzbaşı ile araç testleri yaptık, anlatımda süçü lisan ettiyek affola. :D

İşte Hamdi Yüzbaşı / Aytaç

New_P1080701.png

Ve ben Hakan Irıklı / Offroadpassion....Bir başka macerada görüşmek üzere... ;)

New_P1080704.png

Çok keyifli bir gün olmuş ellerinize araçlarınıza sağlık

valla akşam gözlemecide yan masanızda otururken bu kadar güzel bi gezi yaptığınız aklımdan geçmemişti.. ellerinize sağlık bayağ güzel bi gezi olmuş resimlerin devamını bekleriz hakan abi

Süper geziymiş Hakan ,paylaşım için teşekkür ederiz .Hamdi Yüzbaşıya selamlarımı ilet lütfenn :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
valla akşam gözlemecide yan masanızda otururken bu kadar güzel bi gezi yaptığınız aklımdan geçmemişti.. ellerinize sağlık bayağ güzel bi gezi olmuş resimlerin devamını bekleriz hakan abi
Tşek ederim, Hamdi Yüzbaşı resimlerin bu bölümlerinin yayınlamasına izin verdi. ;D

yesimus' Alıntı:
Süper geziymiş Hakan ,paylaşım için teşekkür ederiz .Hamdi Yüzbaşıya selamlarımı ilet lütfenn :smiley:

Tşek ederim ilettim, Hamdi Yüzbaşıda slmlarını iletti. Yakında üye olacak. ;)

yesimus' Alıntı:

Yahu sen orda değilmiydin anlamadımki yeşim çok alemsin :p

Güzel gezi olmuş elinize sağlk :smiley:

parodi' Alıntı:
Yahu sen orda değilmiydin anlamadımki yeşim çok alemsin :p

Güzel gezi olmuş elinize sağlk :smiley:

Hamdi Yüzbaşı ben değilim Aytaç :smiley:))

yesimus' Alıntı:
Hamdi Yüzbaşı ben değilim Aytaç :smiley:))

Sensin demedim zaten yeşim sen offroad hürgenerali oldun ne yüzbaşısı

selamlar..

hakay bey, sizin aracınızdaki modifiyeleri açtığınız topik doğrultusunda biliyoruz; acaba jimny'de ne gb eklentiler vardı? (kit, lastik, kilit, vs..)
belirtirseniz yada belirtilirse sevinirim :smiley:
sevgiler..

emre

Jimny pilotajdan modifiyeli dicem ama sanırım araç kendi başına gitmiş oraya :p ;D

Jimny'de sadece MT lasik var, birde CB -El telsizi verip iletişimi sağladık.

BolbuzJack' Alıntı:
Jimny pilotajdan modifiyeli dicem ama sanırım araç kendi başına gitmiş oraya :p ;D
Yok içinde bende vardım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri