01 Mart 2009 Tarihinde Şile-Kömürlük-Sofular bölgesinde hem yarış izlemek hemde Hamdi yüzbaşı nick'li arkadaşımız ile bir adet Suzuki Jimny ve bir adet Suzuki Vitarayı iniş, çıkış,tırmanış, kum, çamur peformansı gibi konularda teste tabi tuttuk. Test çalışmalarında Hamdi yüzbaşının talep ettigi ortamlar tarafımdan sağlanmıştır. (şurayada girermi yok artık.yuh abartmasan..
..) , işin güvenlik ve offroad'a uygunluk kısmı tarafımdan kontrol edilmiştir.
Testde Kullandığımız Araçlar
Ben ve aracım Suzuki Vitara
Buda Hamdi yüzbaşı. ;D ;D
Kendisi tüm ısrarlara rağmen bu fotoğrafa izin verdi.
Önce Jimny'i traktör geçmiş buzuk balçık sulu bir kanala sokuyoruz, vee canavar gibi geçip gibiyor.
Tabi bizde bu kanalı uçarak geçmiyoruz ;D resim yok ama..
Daha sonra Hamdi Yüzbaşının talebi üzerine (yok daha buradanda inerseniz artık yuhh)..Önce jimnyi 30 Derecelik bir açıdan indiriyoruz.
Daha sonra benim kuçuyu buradan aşagı indiriyoruz.(Hamdi Yüzbaşı buda bişimi demeye başlııyor..) ;D ;D
Daha sonra bizzat kedisi direksiyona geçiyor, bakın gençler incelikleri bu bu böyle ineceksiniz şeklinde brifing veriyor.
Testde Kullandığımız Araçlar
Ben ve aracım Suzuki Vitara
Buda Hamdi yüzbaşı. ;D ;D
Kendisi tüm ısrarlara rağmen bu fotoğrafa izin verdi.
Önce Jimny'i traktör geçmiş buzuk balçık sulu bir kanala sokuyoruz, vee canavar gibi geçip gibiyor.
Tabi bizde bu kanalı uçarak geçmiyoruz ;D resim yok ama..
Daha sonra Hamdi Yüzbaşının talebi üzerine (yok daha buradanda inerseniz artık yuhh)..Önce jimnyi 30 Derecelik bir açıdan indiriyoruz.
Daha sonra benim kuçuyu buradan aşagı indiriyoruz.(Hamdi Yüzbaşı buda bişimi demeye başlııyor..) ;D ;D
Daha sonra bizzat kedisi direksiyona geçiyor, bakın gençler incelikleri bu bu böyle ineceksiniz şeklinde brifing veriyor.