Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,448
Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

Yeni yaşını ve yeni yaşamına attığın ilk adımı tebrik ediyorum, ömür boyu mutluluklar diliyorum Hakancım..

Etiketler
Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara.

Çok çok özür dilerim, biraz geç kaldım galiba :-[ Fakat, insan bir kaç mutluluğu bir arada yaşayınca böylesi bir sarhoşluk içinde oluyormuş :smiley:
İyi dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim.
Sevgili Sevtap bize nişanı layık görmüş ( Allah söyletmiş ) ama aile arasında söz merasimimizdi henüz.
Nişan ve düğünümüzde hep birlikte olucaz zaten inşallah ;) Ki "yayla da düğün" fikri de mükemmel Uğur abi ;)

Mutluyum...

Güzel bir doğum günü yaşadığım için...
"Hayatım" ile hayata ilk adımı attığım için...
Sizleri tanıdığım için...

doumgnm.jpg

szm.jpg

szm2.jpg

Pek güzelsiniz maşallah :smiley:

Ben şimdi "görümce"mi oldum :D

Hakan abi bu sene seninle sevtap hanımın konukseverliği sayesinde hacıllı gezisinde tanımıştık.Aldığımız habere çok sevindik. :D
Nice senelere...
Tebrik eder, mutluluklar dilerim.

SDC' Alıntı:
Pek güzelsiniz maşallah :smiley:

Ben şimdi "görümce"mi oldum :D

Hemide en görümcesinden ;) ( çocukken görümceyi börülce ile karıştıtrırdım ;D )

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Eksik olmayın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR