Haftasonu Sapanca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,576

Etiketler
Sapanca'da Sonbahar

merhaba.
dün biz de eşimle birlikte maşukiye'ye ve kartepe'ye gittik. aslında kartepe'ye gidemedik. bilenler için beton yolun başladığı noktadan sonra oldukça kesif bir sis vardı. 25-30 metreye düşmüştü görüş mesafesi, yine de birkaç kilometre gidip şansımızı denedik ama sis açılmayınca tepeye çıkmayıp geri döndük.
midevi faaliyetlere ağırlık verdik. :D
bizde foto yok.
sizin fotolar çok güzel, teşekkürler.

Ynt: Haftasonu Sapanca

Bir daha ki seferi çok ertelemeyelim. :D
İlk gitmek istediğim yerlerin başında geliyor Sapanca...

Ynt: Sapanca'da Sonbahar

ufo' Alıntı:
merhaba.
dün biz de eşimle birlikte maşukiye'ye ve kartepe'ye gittik. aslında kartepe'ye gidemedik. bilenler için beton yolun başladığı noktadan sonra oldukça kesif bir sis vardı. 25-30 metreye düşmüştü görüş mesafesi, yine de birkaç kilometre gidip şansımızı denedik ama sis açılmayınca tepeye çıkmayıp geri döndük.
midevi faaliyetlere ağırlık verdik. :D
bizde foto yok.
sizin fotolar çok güzel, teşekkürler.

Biz de ctesi gunu oradaydik :smiley: Tepeye epey bir yaklastik ama biz de buzlanma yuzunden geri donmek zorunda kaldik. Kiremitte peynir sahane!

cumartesı gunu bızde mansukıye - kartepe- oradan sapanca yaptık hattta yenı bı yaylanın resımlı yol notunu cıkardık yakında koymayı planlıyorum..

keske haberlesılseydı..

gatto' Alıntı:
p1010037ks1.jpg

Resimlerinizde ne kadar çok ortak arkadaşımız olduğunu görüp mutlu oldum :smiley:)
Oldukça keyifli geçmiş Sapanca gezisi..Katılamadığım için bir kez daha üzüntü duydum :-\

gatto' Alıntı:
Belgiiin :eek:

bi de nete büyük dünya derler... ;D

gelseydin keşke... :-\

çok eğlendik...

Sedooooooo ;D ;D ;D
Yahu hakikaten dünya çok küçük ...
herkeslerden aldım haberlerinizi..gelemedigim icin zaten çok üzülmüştüm..duydukça kahroldum vallahi :smiley:

Sapancaya rağbet yok mu? ::smiley:

Hadi dostlar yapalım şuraya inceden bir gezi...

;)

Yok hocam.
Sanırım bu hafta sonu kano gezisi var forumun.
Ama haftaya olamaz mı acaba?
9-10 aralık artık hangisi uygunsa...
Yada ilkbahar mı beklenmekte... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.