Haftasonu Gezimiz; Emiralem - Menemen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin0035 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,345

metin0035

Kamp III
Yer
KARŞIYAKA /İZMİR
Bu hafta Menemen / Emiralem Regülatörde piknik gezimiz ;

SAM_3292-1.jpg

SAM_3293-1.jpg

SAM_3294-1.jpg

SAM_3295-1.jpg

SAM_3303-1.jpg

Etiketler

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Emiralem - Menemen

Metın kardesım.
Cok ıyı yapmıssınız. Evet zaten boyle olmalı , hele bır baslamaya gorun arkası daha da gelmeye baslar . Unutmayınız kı sızlerı gıpta ıle ızledık. Kıskanmadık ;D fakat oralarda olabılmeyı cok ısterdık. Helalolsun.
Selamlarımızla .

Metin abicim selam...Çok güzel bir yere gitmişsin...Keyifli bir gezi olmuş...Biz de senin meşhur köftelerini özledik... haberin olsun.

Ege'nin sebze, meyve ve turfandacılık merkezlerinden birinin yakınındaki bu kaçış yerini gösterdiğiniz için, sağolun.
Yerini de ben göstermeye çalışayım. (İzmir'e çok yakın olduğunu belirtmeliyim.)

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

emiralem menemen - Google Haritalar_1286875490454.jpg

emiralem menemen - Google Haritalar_1286875408065.jpg

Metin Bey, gezinin kötüsü olmaz. İyi yapmışsın, Yenge'ye ve sana selam gönderiyoruz.

Egede olmak, bu mevsimde avantaj.Havayı güneşli bulma şansınız bize oranla fazla, buna hadi evde durmayalımda eklenince ,bizde bölgenizdeki güzellikleri öğrenme imkanını yakalıyoruz paylaşımınızla.Teşekkürler.

Enver abiye katılıyorum biz burada donuyoruz :D egede olmak ayrıcalık ne yapsak acaba o taraflarda iş bulabilirmiyiz gelsek.
Metin abi keyifli gezilerinizin devamını diliyorum kalın sağlıcakla.

Metin abi güzel resimler çekmişsin ..eline koluna sağlık....nice güzel geziler dileklerimle.......yolun açık olsun...daima...

Tüm kampçı ve doğasever dostlar selamlar.Atilla bey gölette balık tutana rastlamadım.Atilla bey,Mehmet ağbi,Serkan bey,Cavid bey,Sami bey,Cengiz bey,Sayın Enverdede,Yusuf kardeşim,Salih bey teker teker teşekkür ederim.Herzaman değişik görülecek yerleri gidip paylaşmak istiyorum.Tüm dostlar buyursunlar gelsinler.Izgara köfte var çay var;hoş sohbet var.Herşeyden önce doğa var.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin bey sonunda zincirlerini kırmış :D :D :D
Bundan sonra onu tutmak mümkün değil ;) ;) ;)
Hem de artık yanında eşini de görüyorum. Bu iyiye işaret :smiley: :smiley: :smiley:

Merhaba sevgili dostlar.Sizlere değişik değişik yerleri tanıtmak istiyorum.Fakat acemilik ile bazen fotoları geç atıyorum .Sevgili Haşmet bey teşekkürler;Nasılsınız? Sevgili Levent bey teşekkürler ;sizler nasılsınız? Hep beraber olmak umudu ile SEVGİ ve SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR