Güzeloluk Yaylası Kampı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,199

meseregan

Silence is a Heavy Stone
Yer
Trabzon
Web
www.meseregan.com
Geçtiğimiz ay içerisinde Mersin Tömük Güzeloluk yaylasında bir gece kamp yaptım. Oraya kadar gitmişken Güzeloluğun 30 km kadar batısında ki Sarıaydın köyünde bulunan ve Lamas Kanyonunun başlangıcı sayılabilecek kanyona gitmemek olmazdı. Gerçe hazırlıksız gittiğim için kanyona giremedim. Ama en azından yukarıdan bir kaç fotoğrafını çektim. Önümüzde ki haftalar içersinde kanyona gireceğim , o zaman daha detaylı fotoğrafları görebileceksiniz inşallah.

Etiketler
Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı.

Fotoğraflar...

DSC_7489.JPG

DSC_7501.JPG

DSC_7519.JPG

DSC_7532.JPG

Ellerinize sağlık çok güzel kareler çıkmış ortaya, Doğamız zaten süper ötesi Maşallah Ülkemizin güzelliklerine.

Değilmi Ülkemizin güzellikleri saymakla bitmiyor. Böyle bir sürü saklı cennet var, Bu site sayesinde, yorucu emeklerle keşfettiğim yerleri sizinle paylaşmaya çalışıyorum.

Çok güzel bir kamp olmuş inşallah forumdaki tüm üyelerde böyle yerlerde böyle güzel kamplar yaparlar. :smiley:

Teşekkürederim arkadaşlar.

Ayrıca geçtiğimiz hafta yine aynı bölgede 4 günlük uzun bir kamptaydık. Bu konuda sadece üstten çekebildiğim Sarıaydın köyü kanyonuna ( Lamas kanyonunu yukarı kısımları) girdik ve kanyonu geçtik. İnanılmaz güzellikte bir yer. Bir kaç güne kadar bu fotoğrafları da paylaşacağım.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.