Güzeller Güzeli Cunda Adası :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,525

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Çok az yerini görüntüledim ama gerçekten çok güzeldir Cunda Adası yada Alibey Adası :smiley:

Etiketler
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası :smiley:

Yıkılmaya terk edilmiş muhteşem konak, her gittiğimde biraz daha harebe oluyor :(

KazDalar224.jpg

KazDalar225.jpg

Büyük Atamızın önünde saygıyla eğiliyorum .

KazDalar226.jpg

KazDalar227.jpg

Cunda'dan görünen Manastır Adası

KazDalar228.jpg

Meşhur Taş Kahve de oturken deniz kenarında ki kayıklar :smiley:

KazDalar229.jpg

Ayvalık karşıda

KazDalar230.jpg

Güneş saati

Burada hangi aydaysanız onun üzerine geliyorsunuz o anda saatin kaç olduğunu gölgenizle görüyorsunuz

KazDalar243.jpg

KazDalar244.jpg

KazDalar245.jpg

Ben bu fotoğrafları çektiğim zaman okullar tatil olmamıştı, öğretmenler öğrencileri deniz kenarına getirmişler :smiley:

Karşıdan da Ayvalık görülüyor :smiley:

KazDalar246.jpg

Şimdilik bu kadar arkadaşlar, temmuzda oraya yeniden gideceğim bu sefer daha çok fotoğraf ile döneceğim :smiley:

Zerrinciğim ne güzel fotograflar öyle :smiley: güneş saati gerçekten ilgi çekici denemek isterdim dogrusu ;) son resmıne söyleyecek söz bulamıyorum :smiley:

Çok teşekkür ediyorum Ebrucum, Güneş Saati gerçekten çok enteresan ve hiç şaşmıyor, geri kalmıyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR