ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #1 Çok az yerini görüntüledim ama gerçekten çok güzeldir Cunda Adası yada Alibey Adası
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #2 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Yıkılmaya terk edilmiş muhteşem konak, her gittiğimde biraz daha harebe oluyor
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Yıkılmaya terk edilmiş muhteşem konak, her gittiğimde biraz daha harebe oluyor
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #3 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Cunda'da cami ve bahçesinde ki kedicik
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #4 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Büyük Atamızın önünde saygıyla eğiliyorum . Cunda'dan görünen Manastır Adası
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Büyük Atamızın önünde saygıyla eğiliyorum . Cunda'dan görünen Manastır Adası
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #5 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Meşhur Taş Kahve de oturken deniz kenarında ki kayıklar Ayvalık karşıda
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Meşhur Taş Kahve de oturken deniz kenarında ki kayıklar Ayvalık karşıda
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #6 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Eğlence ve gezi teknesinden görüntü
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #7 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #8 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Evet işte meşhur Taş Kahve
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #9 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Bunlar da diğer taş yapılar
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #10 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Sahil Güvenlik Botumuz
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #11 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Güneş saati Burada hangi aydaysanız onun üzerine geliyorsunuz o anda saatin kaç olduğunu gölgenizle görüyorsunuz
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Güneş saati Burada hangi aydaysanız onun üzerine geliyorsunuz o anda saatin kaç olduğunu gölgenizle görüyorsunuz
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #12 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Ben bu fotoğrafları çektiğim zaman okullar tatil olmamıştı, öğretmenler öğrencileri deniz kenarına getirmişler Karşıdan da Ayvalık görülüyor
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Ben bu fotoğrafları çektiğim zaman okullar tatil olmamıştı, öğretmenler öğrencileri deniz kenarına getirmişler Karşıdan da Ayvalık görülüyor
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #13 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası ve ben Cunda sokağında
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #14 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Şimdilik bu kadar arkadaşlar, temmuzda oraya yeniden gideceğim bu sefer daha çok fotoğraf ile döneceğim
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Şimdilik bu kadar arkadaşlar, temmuzda oraya yeniden gideceğim bu sefer daha çok fotoğraf ile döneceğim
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 25 Haz 2008 #15 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Zerrinciğim ne güzel fotograflar öyle güneş saati gerçekten ilgi çekici denemek isterdim dogrusu son resmıne söyleyecek söz bulamıyorum
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Zerrinciğim ne güzel fotograflar öyle güneş saati gerçekten ilgi çekici denemek isterdim dogrusu son resmıne söyleyecek söz bulamıyorum
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 25 Haz 2008 #16 Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Çok teşekkür ediyorum Ebrucum, Güneş Saati gerçekten çok enteresan ve hiç şaşmıyor, geri kalmıyor ;D
Ynt: Güzeller Güzeli Cunda Adası Çok teşekkür ediyorum Ebrucum, Güneş Saati gerçekten çok enteresan ve hiç şaşmıyor, geri kalmıyor ;D