sanalpilot
Kamp I
Arkadaşlar herkese merhaba, ben Bursa Gürsu havacılık külübü yamaç paraşütü pilotlarından İbrahim ALTIN. Sitenizin adresini bu gün bizim take off umuzda fotoğraf çekn şu an adını unuttuğum (kendisi maden mühendsiymiş) bir arkadaş verdi o tepede fotoğraf çekerken bende kalkış hazırlıkları yapıyordum. benim de bir kaç kare fotoğrafımı çekmişti sanırım bu mesajımı okuyunca çektiği fotoları buraya ekleyecektir. Kulübümüz bundan 3 yıl önce Gürsu belediye başkanımız sayın Orhan Özcü nün desteğiyle (kendisi de rahmetli erzincan valisi Recep Yazıcıoğlu gibi yamaçparaşütü yapmaktadır) Gürsu da kurulmuştur. kurulduğumuz günden bu yana her sene yamaçparaşütü festivali düzenlemekteyiz ve bu düznlediğimiz festivale Türkiyenin her yerinden yamaç paraşütü kulüpleri pilotlarıyla birlikte katılmaktadır. Take off tepemizin coğrafik yapısı sadece yamaçparaşütü yapmaya uygun olmayıp dağcılık, trekking, atlı spor, offfroad, motocros, kampçılık ve aklınıza gelebilecek (hatta paintball) her türlü adrenalin sporunun yapılmasına imkan tanımaktadır. havalar müsade ettiği sürece her hafta sonu take off da toplanıp Bursa ovasına doğru yamaçparaşütlerimizle uçuşlar yapmaktayız. kar yağdığı zaman bile Take off umuz uçuşa uygun olmaktadır. Uçtuğumuz dağın adı dağa adını vermiş olan Dışkaya köyünden almıştır ilk take off umuz 730 metre irtifaya sahip olup Türkiye nin 2. en iyi yamaçparaşütü pisti olarak bilinmektedir. Fakat asıl take off olacak 1100 mtere irtifaya sahip diğer pist düzenleme çalışmaları bittikten sonra bu ilkbahar aylarında yamaçparaşütü pilotlarının hizmetine açılacaktır. İçinizde yamaşparaşütü yapmaya meraklı birilerinin olduğunu görmek çok güzel bu vesile ile sizleri Gürhavk olarak hafta sonları yaptığımız uçuşları izlemeye hatta kulübümüzün tandem paraşütü ile isteyenleri uçurmaya davet ediyoruz. Take off un hemen altında yaklaşık 15 kişi barındırma kapasitesine sahip villa tipinde 10 adet barakalarımız ve bir adet de cafeteryamız mevcuttur daha önceden bildirmek koşuluyla grup olarak gelirseniz bu barakalarda uyku tulumlarınızla konaklamanız da mümkün Festivalde bu barakaları gelen YP gruplarına çok cüzi bir bedelle tahsis ediyoruz. Kulübümüzün resmi web siteside aşağıdaki linktedir www.gurhavk.com