Gürsu Havacılık Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanalpilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,862

sanalpilot

Kamp I
Yer
Bursa
Web
www.yamacparasutum.com
Arkadaşlar herkese merhaba, ben Bursa Gürsu havacılık külübü yamaç paraşütü pilotlarından İbrahim ALTIN. Sitenizin adresini bu gün bizim take off umuzda fotoğraf çekn şu an adını unuttuğum (kendisi maden mühendsiymiş) bir arkadaş verdi o tepede fotoğraf çekerken bende kalkış hazırlıkları yapıyordum. benim de bir kaç kare fotoğrafımı çekmişti sanırım bu mesajımı okuyunca çektiği fotoları buraya ekleyecektir. Kulübümüz bundan 3 yıl önce Gürsu belediye başkanımız sayın Orhan Özcü nün desteğiyle (kendisi de rahmetli erzincan valisi Recep Yazıcıoğlu gibi yamaçparaşütü yapmaktadır) Gürsu da kurulmuştur. kurulduğumuz günden bu yana her sene yamaçparaşütü festivali düzenlemekteyiz ve bu düznlediğimiz festivale Türkiyenin her yerinden yamaç paraşütü kulüpleri pilotlarıyla birlikte katılmaktadır. Take off tepemizin coğrafik yapısı sadece yamaçparaşütü yapmaya uygun olmayıp dağcılık, trekking, atlı spor, offfroad, motocros, kampçılık ve aklınıza gelebilecek (hatta paintball) her türlü adrenalin sporunun yapılmasına imkan tanımaktadır. havalar müsade ettiği sürece her hafta sonu take off da toplanıp Bursa ovasına doğru yamaçparaşütlerimizle uçuşlar yapmaktayız. kar yağdığı zaman bile Take off umuz uçuşa uygun olmaktadır. Uçtuğumuz dağın adı dağa adını vermiş olan Dışkaya köyünden almıştır ilk take off umuz 730 metre irtifaya sahip olup Türkiye nin 2. en iyi yamaçparaşütü pisti olarak bilinmektedir. Fakat asıl take off olacak 1100 mtere irtifaya sahip diğer pist düzenleme çalışmaları bittikten sonra bu ilkbahar aylarında yamaçparaşütü pilotlarının hizmetine açılacaktır. İçinizde yamaşparaşütü yapmaya meraklı birilerinin olduğunu görmek çok güzel bu vesile ile sizleri Gürhavk olarak hafta sonları yaptığımız uçuşları izlemeye hatta kulübümüzün tandem paraşütü ile isteyenleri uçurmaya davet ediyoruz. Take off un hemen altında yaklaşık 15 kişi barındırma kapasitesine sahip villa tipinde 10 adet barakalarımız ve bir adet de cafeteryamız mevcuttur daha önceden bildirmek koşuluyla grup olarak gelirseniz bu barakalarda uyku tulumlarınızla konaklamanız da mümkün Festivalde bu barakaları gelen YP gruplarına çok cüzi bir bedelle tahsis ediyoruz. Kulübümüzün resmi web siteside aşağıdaki linktedir www.gurhavk.com

Etiketler

İbrahim bey hoşgeldiniz. Görüştüğünüz kişi sevgili Kaan arkadaşımızdı. Sizinle görüştükten sonra beni aradı, sizlerden ve faaliyetlerinizden bahsetti. Sizler gibi dolu dolu yaşayan insanlarla birlikte olmak bizleri çok mutlu ediyor. En kısa zamanda ziyaretinize gelmek isteriz.

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü

İbrahim bey hoşgeldiniz ve merhaba;
Haftasonu biraz yorgundum; bildiğiniz üzere cumartesi arazideydim, pazar günüde extrem sporlardan "ev taşıma" ile uğraştım :smiley:
evet arkadaşlar ibrahim bey'in dediği gibi Bursa'nın Gürsu ilçesi gezenbilir'de bahsi geçen tüm doğa sporlarına uygunluğu ve İstanbul'a yakınlığıyla müdavimi olabileceğiniz bir yer.
Şahsen renault 19 europa ile oldukça sarp yerlerde dolaştım. tabi jeep'leri ve unimogları oldukça zorlayacak rotalar mevcut.
Enduro'culara, bisikletçilere, dağcılara, fotoğrafçılara, yiyenbilir'cilere :smiley: ve özellikle hava sporlarıyla ilgilenen arkadaşlara göre bir mekan.

En kısa zamanda bu tarafa bir gezi düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum...

Herzaman bekleriz yanlız gelmeden önce haber verirseniz sizi karşılamak isteriz yolu belki karıştırabilirsiniz.Yeni açılan çevre yolu take off un hemen altından geçiyor sanıırm gelirken çevre yolunu tercih ederseniz yolu oldukça kısaltmış olursunuz.Cep numaramı yol arkadaşımıza pm olarak attım.Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşalrımız için msn ve mail adresim sanalpilot@hotmail.com

Yamaçparaşütü ile ilgili teknik bilgler ekeleyecektim ama gördüğüm kadarıyla özlem arkadaşım yazılabilecek herşeyi yazmış bana yazacak bişeyler kalmamış.benim yapabileceğim sadece görsel baz da dökümantasyon ekleyebilirim

İbrahim bey merhaba. Gezenbilir'e hoşgeldiniz diyim öncelikle :D :D

Bunca zaman Bursa'da yaşamama rağmen böyle bir faaliyet olduğundan hiç haberim yoktu doğrusu.

Gürsu'ya da sık sık gelmeme rağmen sizi nasıl göremedim kendimi ayıplıyorum :D

Şimdi İstanbul'dayım okul dolayısıyla ama en kısa zamanda geldiğimde yanınıza uğrayacağım.

Görüşmek üzere İbrahim bey.

Açıkçası bende bir kaç kez İsoff ve Bask la Gürsu da offroad a gelmiştim.

Hatta oğlum sizlerin süzülürken ki resimlerinizi çekmişti .

Ama yanınıza gelip tanışmak kısmet olmadı.

Umarım yakın zamanda tanışırız.

Görüşmek üzere...

seyyahasan' Alıntı:
İbrahim bey merhaba. Gezenbilir'e hoşgeldiniz diyim öncelikle :D :D

Bunca zaman Bursa'da yaşamama rağmen böyle bir faaliyet olduğundan hiç haberim yoktu doğrusu.

Gürsu'ya da sık sık gelmeme rağmen sizi nasıl göremedim kendimi ayıplıyorum :D

Şimdi İstanbul'dayım okul dolayısıyla ama en kısa zamanda geldiğimde yanınıza uğrayacağım.

Görüşmek üzere İbrahim bey.
Hoşbulduk hocam ben kestelde ikamet etmekteyim ama artık Gürsuluyum diyebilirim vaktimin büyük bir kısmı Gürsu da geçiyor özellikle hafta sonları.Böyle bir şeyden haberiniz olmaması :smiley:ilginç ama bundan sonra bizi ziyaret edeceğinize eminim hava açık ve aşlırı rüzgarsız olduğu her hafta sonu take off dayız ortamımız çok sıcakkanlı insanlardan oluşuyor.Zaten havacılar arasında art niyetli insanlar pek bulunmaz.Herzman bekleriz....
taiga' Alıntı:
Açıkçası bende bir kaç kez İsoff ve Bask la Gürsu da offroad a gelmiştim.

Hatta oğlum sizlerin süzülürken ki resimlerinizi çekmişti .

Ama yanınıza gelip tanışmak kısmet olmadı.

Umarım yakın zamanda tanışırız.

Görüşmek üzere...

sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.kapımız sizlere her zaman açıktır

Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum.Bursanın en genç pilotuyum ve aynı zamanda Gürsu yamaç paraşüt derneğinin yönetim kurulu üyesiyim.kapımız sizlere her zaman açık.
Tahir Yüzgüleç
0.532.6147897
t_yuzgulec@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR