Angry Beard
Yeni Üye
Abilerim, abalarım arkadaşlarım;
Bu yaz temmuz ortasından başlayarak İzmir, Antalya arası güney egeyi karavanla ailemle (30 yaşında anne-baba, 6 ve 4 yaşında iki erkek çocuğu) gezmeyi planlıyorum. İlk karavan gezim olacak ve ailemin bundan maksimum keyif almasını istiyorum, tatilden sonra da "aa biz oraya neden gitmedik ki" dememek için sizin önerilerinize ihtiyacım var. Şimdilik planladığım güzergahımda durak adaylarım aşağıda. Gerek güzergah durağı olarak gerek teknik olarak ne önerirsiniz? Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
-Sığacık
-Adaland
(Şirince ve Efes antik kentine daha önce gittik)
-Güllübahçe Köyü
-Priene Antik Kenti
-Doğanbey köyü
-Bafa Gölünde sabahlama
-Zeytinkuyu plajı
-Akyaka-Gökova
-Sedir adası
-Club amazon bördübet (1 gün konaklama)
-Kızkumu plajı
-İçmeler - Kumlubük
-Dalyan Kral Mezarları
-İztuzu Plajı
-Günlüklü
-Ölüdeniz - Kelebekler Vadisi
-Patara Plajı
-Kaputaş Plajı
-Ekopark sundance
Bu yaz temmuz ortasından başlayarak İzmir, Antalya arası güney egeyi karavanla ailemle (30 yaşında anne-baba, 6 ve 4 yaşında iki erkek çocuğu) gezmeyi planlıyorum. İlk karavan gezim olacak ve ailemin bundan maksimum keyif almasını istiyorum, tatilden sonra da "aa biz oraya neden gitmedik ki" dememek için sizin önerilerinize ihtiyacım var. Şimdilik planladığım güzergahımda durak adaylarım aşağıda. Gerek güzergah durağı olarak gerek teknik olarak ne önerirsiniz? Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
-Sığacık
-Adaland
(Şirince ve Efes antik kentine daha önce gittik)
-Güllübahçe Köyü
-Priene Antik Kenti
-Doğanbey köyü
-Bafa Gölünde sabahlama
-Zeytinkuyu plajı
-Akyaka-Gökova
-Sedir adası
-Club amazon bördübet (1 gün konaklama)
-Kızkumu plajı
-İçmeler - Kumlubük
-Dalyan Kral Mezarları
-İztuzu Plajı