O zaman sas holdingin kuruluş ve çöküşünü internetten bir araştırın. Konuyu uzatmak istemediğim için isim vermek istememiştim, bunun mağdurlarıda bir süre ödeme almıştı. Şimdi muhtemelen olmayan hayali bir holdingin peşinde koşuyorlar, yılların birikimini kurtarmak için.
Onlarda çatıya kuracağınız güneş enerjisinin fazlasını satarak zengin olma vaadi ile başlamışlar.
25 yaşındaki Rus kızı Anna, NewYork'da kolay para sevdasında olanları çarpıyor bir süre. Koskoca bankalar, saati 1000 dolarlık avukatlar, oteller vs dahil.
O zaman sas holdingin kuruluş ve çöküşünü internetten bir araştırın. Konuyu uzatmak istemediğim için isim vermek istememiştim, bunun mağdurlarıda bir süre ödeme almıştı. Şimdi muhtemelen olmayan hayali bir holdingin peşinde koşuyorlar, yılların birikimini kurtarmak için.
Onlarda çatıya kuracağınız güneş enerjisinin fazlasını satarak zengin olma vaadi ile başlamışlar.
Tosuncuklar bitmiyor bi türlü. Yok tavuk, yok güneş enerjisi. Bir ara bitcoin çiftliği de vardı.
Bir de para aldım yalanları.
Gerci ilk yokuş çıkarken alanlar oluyor ama yüzdesi çok azdır. Buraya kadar düştü ise linkler, çoktan keklik avına çıkmışlardır.