Gt Radial Lastikleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,789

serkan35

Kamp III
Mesajlar
617
Tepkime Puanı
4
Yer
İZMİR
Jımny marka aracıma lastik arıyorum 205/70/15 orjınali ama ben 215/75/15 almayı düşünüyorum sığarsa araca..
konu başlığı gt radial çünkü sitede pek bahsi yok ben nettede çok araştırdım pek bulamadım,satıcıyla görüştüm(batı lastik)kore malı iyidir falan dedi bildik markalarla arasında ciddi fiyat farkı var.bfgoodrıch almaktı niyetim ama izmirde yok ,
bende bundan sonra araştıranlara faydası dokunur hesabı gt radial başlığında öğrendiklerimi paylaşçam ben birhayli mesai harcadım lasiklere çünkü,
 

Etiketler
Ynt: Gt Radial Lastikleri

tabi daha önceden kullanan arkadaşlar var ise onlar anlatırsa daha bi sevinirim.heleki almadan evvel yazan olursa benimde fikim olur..
 


Ynt: Gt Radial Lastikleri

Ben aldım 235/70/16 AT. Kore değil Endonezya malı. Şimdilik memnunum.
4'üne 680 TL verdim.
 

Ynt: Gt Radial Lastikleri

Serkan Bey, forumu yeni fark ettim, aldınız mı GT Radial.
Savero MT 245 75 16 sipariş vereceğim, ben de hakkında fazla yorum bulamadım. Ancak güvendiğim bir arkadaşımın arkadaşı bayisinde satıyor bu lastiklerden. Siz de memnun musunuz aldıysanız? Cagman arkadaşın dediği gibi sanırım Endonezya malı. Teşekkür ederim.

Indonesia 2008331725591
 




Ynt: Gt Radial Lastikleri

Tüh :smiley: daha iyisini alırsınız inşallah. Ben galiba GT'yi alacağım, cevap için teşekkürler.
 



Ynt: Gt Radial Lastikleri

yigit uygur' Alıntı:
Tüh :smiley: daha iyisini alırsınız inşallah. Ben galiba GT'yi alacağım, cevap için teşekkürler.
Eyvallah umarım ilerde geri döncem 4 çekere umarım GT lerden memnun kalırsınız buraya yazarsanız bizden sonrası içinde bilgi vermiş oluruz,,,,
 



Ynt: Gt Radial Lastikleri

Dün ve bugün 2 günlük tecrübeme göre, OK144'den daha yumuşak ve daha sessiz, Federal ayarında bir lastik diye düşünüyorum. Hemen çamura soktum, güzel geldi ama biraz daha denemek lazım. Asfaltta sert firenaj denedim gayet başarılı. Islak asfaltta daha denemedim ama sonuçta MT lastik, çok başarı beklemiyorum. Yarın öbür gün plaj kumunda deneyeceğim, denizden tekne çekiyoruz arada, gerçi kötü bir sonuç beklemiyorum çünkü low 1 pozisyonunda kabak OK 144'ler bile denizden tekne alıyor. Neyse gelişmeleri aktarırım.
 

Ynt: Gt Radial Lastikleri

Endonezya'nın dünyadaki lider kauçuk üreticilerinden olduğunu ve ürettiği lastiklerde yüksek oranda kauçuk olduğunu duymuştum.
Ne ka kauçuk o ka yol tutuş.
Ben çok memnundum lastiklerimden. Siz de olacaksınızdır.
 


Ynt: Gt Radial Lastikleri

selam 235/75/15 savaro mt kullanıyorum Suzuki samurai aracımda gayet memnunum her zeminde dededim sonuç harika hele çamur çimen :smiley: süper sadece ıslak zemin asfaltta biraz dikkat bu her lastik için geçerli ama bizler biraz daha dikkatli olmalıyız...Saygılar..
 

Ynt: Gt Radial Lastikleri

Evet ben de gayet bi alıştım. Kumda, çamurda, toprakta, stabilize yolda çok başarılı. Asfalttan toprak yola girince lastik kendine geliyor. Kesinlikle offroad lastiği, mükemmel değil ama gayet başarılı bir model bence. Asfaltta yolu güzel kavrıyor, kauçuk oranı gerçekten de yüksek sanırım. Islak zeminde diğerlerinden farklı değil.
 



Ynt: Gt Radial Lastikleri

arkadaşlar bende yeni aldım bu lastikler çamurda arazide çok iyi fiyat olarak da cazip geldi bi arkadaşım tavsiye etmişti iyi ki dinlemişim onu bide bazı arkadaşlar asfaltta iyi değil demiş çok normal mt lastik asfaltta yol tutamaz bütün markalarda bu böyledir. saygılarımla
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,183
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst