Grand Vitara Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evrese74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,482

evrese74

Ana Kamp
arkadaşlar ben siteye yeni katıldım sizlerden yardım istiyorum 2004 grand vitara 5 kapı almayı düşünüyorum fakat bu araçlarla ilgili bir bilgi sahibi değilim internette bakıyorum bazı modellerin yan hava yastıkları bile var fakat sisi farları yok bazılarının ise koltuk ısıtmaları yok bu araçların standart donanımlarında neler var kaç farklı donanımda 2004 grant vitara konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılarımla...

Etiketler
Ynt: Grand Vitara Yardım Lütfen

merhaba.
grandlarda koltuk ısıtma ve ayna ısıtma standarttır.
sis var ve açılır tavanı aynı pakette opsiyonel yapmışlar.
bide ben 2004 lerde yan hava yastıklı görmedim.(2 kapı için konuşuyorum,4 kapıdada yok diye biliyorum.)

özcan bey ilginize teşekkür ederim genel anlamda 2004 grand vitaraların problemsiz bir araç oldukları söyleniyor sizin bu konuda bir yorumunuz varmı saygılarımla

bende 2004 1,6 mt var.
eğer araç öle sağda solda oynanmamış bir araçsa ne motoruna nede başka bir yerine birşey olmaz.
sorunsuz binersiniz.
ama sonuçta taştan diil. kötü kullanırsa kırılacaktır tabiii.
birde vergisi fazla gelmesse (1340 tl yıllık) tek kapı 2 litre inanılmaz bir araçtır.(manuel)

baştaki yazıyı atlamışım.
siz zaten 5 kapı 2 litre düşünüyomuşsunuz.
manuel hem keyifli hem yakıtta otomatiğe görede uygundur.
şöyle söyliyim. 2000 grand türkiyedeki en mükemmel motora sahip jiptir.

2005 den itibaren 2.0 5k modellerde yan hava yastığı opsiyonu var sis farı olayını ben de tam öğrenemedim :-\

özcan' Alıntı:
baştaki yazıyı atlamışım.
siz zaten 5 kapı 2 litre düşünüyomuşsunuz.
manuel hem keyifli hem yakıtta otomatiğe görede uygundur.
şöyle söyliyim. 2000 grand türkiyedeki en mükemmel motora sahip jiptir.
Özcan Bey ile aynı fikirdeyim.çünkü bende 2,0 4cyl. 5 kapı manuel grand vitara kullanıyorum .hem arazide hem yolda güzel makina .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR