Grand Vitara Stop Lambası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 79ilhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,706

79ilhan

Kamp II
2004 Grand Vitara 2.0 5 kapı aracımın arka sop lambası (sağ)
sebebini bilmediğim bir şekilde kırıldı.(muhtemelen kötü niyetli kişi tarafından).

Bende değişiklik olsun amacı ile farklı model sağ sol iki stop lambalarını değiştirmek istiyorum.
Uyumlu olan modeller nelerdir bilen fikri olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Grand Vitara Stop Lambası

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2055119.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X2004+Grand+Vitara+tail+lamb&_nkw=2004+Grand+Vitara+tail+lamb&_sacat=0

buraya bi göz atın fikir verebilir.. ;)

Cevabınız için teşekkür ederim

hepsi çok güzelmiş şaşırıyor insan...
bunlardan Türkiye de bulunur mu ki ..?
yoksa ebay dan mı alacaz ? :(

evet haklısınız ebay daki farın aynısına bin tl çeken çıktı...

http://www.ebay.com/itm/Clear-Altezza-Tail-Lights-Fits-Suzuki-Grand-Vitara-99-04-/261760736200?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cf227dbc8&vxp=mtr

resimde net belli sag taraf oldukca özeldir bagaj kapısı menteşesinin bilmemnesine göre degişik diyelim.. ;)

mesela 60 model mersedesiniz var,yada56 şavrole vs dünyada bile parcası olmıyan bi arac..kırıgı var catlagı var ..ama kendi var..bostancı sanayide bi yer onu yeni yada yamalı vs yapıyormuş diye duyarım ..
işçiliği,fiyatı,yeri,adı vs..? bilmiyorum..
bi araştırın o taraftaki suzuki'çi lerden bi akıl fikir alın derim.. :smiley:

yine aynı modelini alacas galiba...
bu kadar teferruat aklımı karıştırdı.
orjinal veya yan sanayi stop nereden bulabilirim

2004 vitara sol arka stop var
Ihtiyaç var ise yardımcı olurum
5335176205

ben arayı bulayım.. ;)

vitara 2003 den sonra yok..

2004 Grand Vitara 2.0 5 kapı da .. >>>>>>>>> 1998<>2005 arası var..

''2004 vitara sol arka stop var'' sanırım grand vitara demek istemiş.. :smiley:

aynen bende o şekil düşündüm Oğuz bey
netlemek için sordum.malum sitedeki ilan da tampondaki varmış .:smiley:
arkadaşı aradım ancak telefon çaldı çaldı açan olmadı
yarın gün içinde umarım görüşürüz.

Arkadaşlar ortayı bulan doğru bulmuş
Uzun uzun yazmayım dedim
İhtiyaç var ise; 2004 grand vitara 2.0 4 kapı otomatik vites aracın SOL arka stopu var
Sağ stopu ben de kırdım ve ne bulunmaz parçaymış ben de anladım
Sahibinden - gittigidiyor v.s. Hiçbirindekiler güncel değil ve arayınca ellerinde yok
Ben daha çok Ankara şaşmaz civarında aratdım ama nafile
Kenarı Kırık - çatlak olana bile 200 tl fiyat verdiler keza serviste 351 tl den inmediler
Ayrıca servislerde çıkmaları topluyor sanırım sıfır diye köklüyorlar
Çiftini ebayden istedim
Ilk tecrübem bakalım inşallah gelecek

bana da sağ stop lazım :smiley:
ebay yerine baktım cazip fiyatlar değil Almanya dan gelecek akrabamıza rica edeceğiz :smiley:

ebay dan geldiğinde tecrübeninizi paylaşırsanız ;en azından güncel durumu da öğrenmiş oluruz..

ilginize teşekkürler

aslında ostim de bazı çıkmacılarda olacağını sanıyordum.sormadım ama..siz bakmışsınız sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.