grand vitara otomatik vites

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terios37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,018

terios37

Ana Kamp
Yer
kastamonu
Merhaba
benim teriosum var ancak ailem genişlediği için suzuki grand vitara düşünüyorum.2006-2007 model otomatik vitesli olanlarından . yalnız öğrenmek istediğim otomatik vites 4 ileri bildiğim kadarıyla.bunun olumsuz etkisi oluyormu birde sağlamlık bakımından bu vites nasıldır acaba. arıza çıkarıyormu ?. Sorularıma cevaplamak nezaketi gösteren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla

Etiketler
Ynt: grand vitara otomatik vites

Otomatik vites maalesef biraz hantal kalıyor.Ama genişlik ve sağlamlık açısından sizi tatmin edeceğine emin olabilirsiniz.2007 ESP'li alabilirseniz daha da güzel olur.

merhaba
cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.ben teriostan sonra 2006-2007 model 5 kapılı otm.vites grand vitara almayı düşünüyorum hatta bir araçta buldum.ama teriosla karşılaştırdığımda bakım maliyetleri,yakıt ve vergi gibi hususlardan dolayı çelişkide kaldım.bazı arkadaşlarda forumda ve genel olarak internette takip ettiğim kadarıyla lpg takılması durumunda motorun zarar göreceği şeklinde yorumlar yapmışlar.özellikle bana bu hususta yorumları ile yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
iyi günler dilerim.

Aracım 2006 model ve LPG'li.90.000 kilometredeyim şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.Ben aracımı benzinde kullanmayı düşünemiyorum,bir hayli fazla yakacaktır.Maliyet analizi yaparsanız iyi bir ust atarafından monte edilen kaliteli bir LPG kitinin size zararı olmayacağı kanaatindeyim.Benim aracta atiker takılı ama vitaralar için daha uyumlu olan kitler varmış.Forumda yazıyordu.
Sizin Teriosla kıyasla çok daha geniş ve konforlu bir araçtır.Arazi fonksiyonları (4HLock-4LLock)sizi gerektiği zaman bir çok zor durumdan kurtaracaktır.Ben genelde şehiriçi kullandığım;ancak 2 haftada bir hafif araziye ve ava çıktığım için bu aracı seçtim ve memnunum.Ağır araziye girecekseniz 2005 ve öncesine bakın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR