Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,769

mirali

Ana Kamp
GV için bu tampondan arıyorum nereden bulabilirim veya kime yaptırabilirim?
[attachment=1]
[attachment=2]

GV.jpg

GV1.jpg

Etiketler
Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum

nerede bulursunuz bilemiyorum ama AHMET07 ustamız bunu hatta geliştirerek daha güzelini yapacaktır.yaptığı işleri ortaya çıkardığı ŞAHASER'leri kendiniz görebilirsiniz.buyrun :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0

teşekküre gerek yok aile içi destek diyelim ;)
incelediniz mi AHMET07 ustamızın eserlerini.umarım istediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.

butanponu yaparız ancak araç bende olması gerekiyor

hah işte iyi usta tampon muhabbetinin üstüne gelirmiş.ahmet abi aileden birinin sana ihtiyacı var.

"uzman olduğunu iddaedenlere herzaman güvenmeyin
unutmayın nuhun gemisini amatörler inşaa etti
titanic.i profesyoneller*"

bunu yeni fark ettim ama müthiş bir söz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR