Grand Vitara Bull bar ve Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,638

cenkcc

Zirve
Yer
İstanbul
Tüm 1998-2005 arası Grand Vitaralara uyumlu demir tampon ve bull bar.Proje değişikliği için satışa çıkmıştır montajı çok kolaydır 4 civata ile orjinal tamponu çıkartıp yerine montaj yapabilirsiniz.Vinç montaj yerleri hazırdır.Sis lambası montaj yerleri ve dalkıran tellerin montaj yerleri hazırdır.Orijinal dodik rengindedir.Fiyat 1000 tl dir.
----------------
P1230488.jpg

-----------------
P1230601.jpg

---------------------
_IGP3213.jpg

------------
_IGP2952.jpg

------------
_IGP3507.jpg

Etiketler

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Neye göre pahalı veya kime göre pahalı?
Sizin yaptığınız tamponuda gördüm hatırlarsanız Gökhanın aracında o zaman da eksiklerini söylemiştim o tamponların isterseniz tekrarlamayayım.
Bu tarz tamponların yapılış amacı gerektiğinde aracı vursanız düşürseniz zarar görmemesidir ve vinç montajı içindir gerektiğinde öndeki U kiltlere makara bağlayıp Hi-jack ile kaldırmak için yapılır veya vurdurarak başka bir aracı çamurdan kurtarmak yada kurtarılmak için kullanılır ve tampon KESİNLİKLE ŞASEYE SAĞLAM BİR ŞEKİLDE BAĞLANIR.Sizin yaptığınız tamponlar gibi 2 civata ile tutturulmaz.

Tampona 2 adet U kilit takmak için yapılan bağlantılar ile araç çekilir kaldırılır gerekirse süs için yapılmaz orijinal çeki kancası kullanılacaksa zaten gerek yok tampona vinç tablası ile vinci takarsınız devam edersiniz yolunuza vinç tablasıda 2-3 mm baklavalı sacdan olmaz ayrıca o yüzden bana daha fazla yorum yaptırmayın lütfen yaptığınız tamponu satmaya çalışın siz.

sizde durduk yere her konuya burnunuzu sokmayın . sizin yapılan yanponun,işciliyinide gördük ic kısıma atılan kaynakların derme catma ve görsellik desek arb nin yasnından gecmiyor tanpon baglantılarının cok saglam oldugunuda kaynaklar arasındaki macunlar gösteriyo benim tanponum zaten alıcısı hazır su an ilandaysa sadece reklam olsun diye. sizin bul bar baglantılarındaki kuş pislemesi kaynak lekeleri yeterde artar.

Beğenmeyen almaz sorun yok nasıl senin yaptıkların beğenilmedi alınmadı.
Tampon yapan ben değilim ben yaptırırım sadece ve arazide çatır çatır kullanırım nasıl olsa senin tamponu alacak olan suzuki sahibi ile arazide karşılaşacağız ve ya ben o aracı çekeceğim yada o beni bakalım hangi tampon kopmadan araç üzerinde kalacak ??
Yahu arkadaş allah aşkına kendi yaptığın işçiliğe bak sonrasında başkasının işçiliğine bahane bul geldiğinde tek tek söylemedimmi sana ne yaklaşma açısı var ne uzaklaşma açısı yaptığın işte yanlarına demirler kaynatmışsın vs vs sac yetişmedi dedin ek yapmışsın baklavalı sac ile 2 civata ile tutturmuşsun tamponu bunlar ne diyorum onlar süs sadece U kilit takılacak diyorsun aracı nerden çekicem diyorum kendi çeki kancasından diyorsun sen hiç arazide Suzukini kendi orijinal çeki kancasından aracı çektirdinmi ?İlk vurdurmada kopar çıkar yerinden.........
Allah çarşına pazar versin bak işine yap sat tamponlarını sen en iyi demircisin en iyisini sen yapıyorsun en usta sensin benim ustam bilmez bu işi 20 senedir off road camiasında bu insan sayısız şampiyonlukları var yarışlarda CJ 5 denilince ilk akla gelen isimlerdendir ama senin kadar yapamamış işte ne yapalım sen devam et demirciliğe bizler öğrenelim feyz alalım senin işlerinden

Kardeşim adamın fiyatı bu isteyen alır isteyen almaz isteyen begenir isteyen beğenmez.
Kimse kimseye zorla mal satmaz ayrıca tanıdığım bildiğim Cenk'te bu işin ticaretini yapmıyor almış başka proje yapıcakmış satıyor isteyen alsın isteyen almasın yok seninki költü benimki iyi yok öle yok böle gerek yok...
İnşallah hepinizinki satılsın ama bu tarz msjlar yakışmıyor.

Onu bunu bilmem bu tampon granda gerçekten yakışıyor . ;) Hayırlı Satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.