Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkanalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,825

volkanalp

Yeni Üye
Tarif ettiğim araçlara sahip değerli arkadaşlar; bu araçla çok kısa süre önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ve aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. Bir hafta sonra Türkiye'ye gelicem ve iner inmez bu arabayı almak istiyorum.Fakat bazı konularda interneti talan etmeme rağmen hala eksiklikler var :(

- Araç lpg'ye ne kadar uyumlu, lpg nin cıkardığı masraflar
- Lpg taktıranların performans yorumları
- Lpg ile şehir içi / dışı yakıt masrafı
- Kronik arızaları
- vs...
- vs...

Yorumlarınıza ihtiyacım var, boş beyinle araca binmek istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler...

suzuki.jpg

Etiketler
Ynt: Grand Vitara 3K 1.6 2006 model ve üstü Kullananlar...

magnezyum alaşımlı sibob teknolojisi lpg sisteminde sorun oluyor ,,,lpg tavsiye edilmiyor ..>>ama takan takıp ,kullanıyor..?

4WD degil ...AWD sitem dir ..konuyu acarsak arazi vitesi yok dagda bayırda camurda zorlama muhabbetine gelmez..sürekli 4 ceker oldugundan tüketim biraz fazladır ..

bmv x5 inde ruhsatında arazi taşıtı yazar bununda ..bunlar son zamanların modası suv cinsi araclardır..şehiriçi kullanıma uygun yapıdadırlar.. :smiley:

bizim forumda suv larla ilgilenen sayısı yok kadar azdır...doğru bilgiyi kullanıcısından alabilirsiniz ..elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calıştım..benden bu kadar.. :smiley:

Arkadaşlar bahsettiğim gibi Suzuki yi aldım, ve çok memnunum.
Lpg sistemi araçta takılı, tam olarak ne kadardır bu şekilde kullanılıyor bilmem ama ben subap yağlayıcı taktırdım aracıma, gayet hoş oldu... Herkese tavsiye ederim.. Saygılarımla...

aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Bende de bir kaç aydır aynı arabadan var. Kilometrede şu an 450 TL yaktığından LPG taktırmayı düşünüyorum. Hatta uygun tankın gelmesini bekliyorum şu anda.

Aracım da 3500 devirde ancak 100 km. hızı görebiliyorum. Sonrasında 120'ye çıkmak için bayağı bi yırtınması gerekiyo. E tabi bu da yakıtı direkt etkiliyo. Acaba bu durum sizin aracınızda da aynımıdır yoksa benim aracımın kendine has bi özelliğimidir merek ediyorum.

Mrb ,

2005 vitaram vardı onu geçen kış satmak zorunda kalmıştım ve şu an yeni kasa almak istiyorum fakat arazi vitesinin performansı konusunda okuduğum yorumlar 2005 i arayacağım konusunda. Arazideki performansı nasıldır,kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

TŞK...

yeni vitaraların 2005 lerle alakası yok.asfalt için yapılmış.2005 e kadar olanlar hem asfalt hemde arazide süper.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR