Ynt: grand cherooke 3.1td vergi çıkmazı
kahraman826' Alıntı:
öncelikle 3.1 td sahibi olarak araclarımız o kadarda sorunlu bi arac değil 997799 levent arkadaşım bu sitede sizden başka bu aracları kötüleyen başka kimsede yok beğenmiyorsanız almayın yada binmeyin.
bu aracların vergisi de aracın kasko değerini sigortacıdan yada noterden öğrenin kasko değerinin%5 kadar vergi ödüyorsunuz vergi dairesine dilekceyle
saçmalamayın...
siz neyin ne olduğunu bilmiyorsanız sizin sorununuz...
servislerin arka parklarında yatan araçlar babamın aracı değil...
bana ne de karalıyım, babamın malımı sanki diğerleri, yada yazdıklarımdan dolayı chrysler bana plaket mi veriyor zannediyorsunuz...
iyi bir araçta neden o zaman aynı yaştaki 2,7 den 20 bin lira daha ucuza satılıyor millet fakiri fukara sevinsin diyemi ucuza veriyor...
burada demek ki bişey yazmıycaz arkadaş, kimin aracı varsa savunmaya geçiyor...
zaten almıyorum da beğenmiyorumda göz göre göre herhangi birinin de yanılmasını yada büyük meblağlar la bu hataya düşmesini engellemeye çalırışırım...
kusura bakmayın aynı araçtan sizde var diyede gerçekleri yazmaktan geri kalmam...
bişeyi bilmiyorsanız gider servise sorarsınız nedir ne değildir diye daha sonra burda ahkam kesersiniz...
umarım yakında dizlerinizi dövmesiniz, aracınız potansiyel bir bombadır benden söylemesi...
motoru 15.000 euro olan ama aracın komplesi 15.000 euraya satılamayan bir araç sahibisiniz...geçmiş olsun ne diyim..