Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,819
Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

duman' Alıntı:
ergün abi o farlar çok geride duruyor öne çekilebilse daha verimli olur...

Niye? bir metre dahamı yakın gösterir.....:smiley::smiley::smiley::smiley: Şimdilik öyle deniyorum, bakalım....
Hiç ışık kaybı yok, resme dikkat edersen öndeki halojenler tampondan 1 metreden itibaren aydınlatıyor.
Portbagaj zaten kızaklı, istediğin gibi öne arkaya hareket ettirebiliyorsun ( bu akşam koyacağım resimleri)

Etiketler

evet arkadaşlar sonunda emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum.uzun çalışmalar sonucunda ortaya böyle bir güzellik çıktı..şimdili ZJ ve Xj ler için bir tasarım ama isteyen isterse binek arabasına bile takabilir,üstündeki Jeep yazısını kapatmak şartıyla.

bir kaç görüntü ergun abinin aracından..tezcanlı insan ilk çıkan ürünü aldı ve kaçtı..;D

port 5.jpg

port 8.jpg

por2.jpg

port 4.jpg

port 7.jpg

sağlamlığını merak edenler içinde şöyle bir resim...

ben de çıkıp hopladım zıpladım 80 kiloyum..kaya gibi..

ergun abininki şuan üstündekiler ile toplam 65 kg...

gfbgfb.jpg

serkan eline saglık gayet şık olmuş şu senin atelye ne tarafta gecerken bende bir ugrayayım

serkan ilk fırsata bir cayını içmeye gelicem

Daha durun...: Serkann esas ön arka diffransiyel korumaları üzerinde çalışıyor, festivalde oda görücüye çıkacak.... ;) :D ;D

beatrix' Alıntı:
Daha durun...: Serkann esas ön arka diffransiyel korumaları üzerinde çalışıyor, festivalde oda görücüye çıkacak.... ;) :D ;D

işi gücü bıraktı, sardı bunlara dimi ergun abi serkan ;D ;D ;D ;D

ates' Alıntı:
işi gücü bıraktı, sardı bunlara dimi ergun abi serkan ;D ;D ;D ;D

Çok yakında Sekann olur "Seroto", bu hızda giderse off-road ekipmanları konusunda marka olur....!
Ben inanıyorum...!

Şekil güzel de; sanki biraz küçük ve derinliği az mı olmuş, bana mı öyle geldi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR