Merhaba,agen' Alıntı:mahmut bey merhabalar..
benimde bir çifte ihtiyacım var.
Satın alabilirim.
Rica ederim, yedek parçaya ihtiyacınız olursa yardımcı olurum,iyi günlerde kullanın.agen' Alıntı:mahmut bey teşekkür ederim.
kargoyu teslim aldım.
colland bad arızası büyük ihtimalle VIC ekranının arkasındaki soğuk lehimlerden olur lehimleri tazeleyin. arka aks rulmanı 30tloguzhan3434' Alıntı:colland bad arizasi veriyiror sensoru lazim varsa arka lastiklerin aks bilyeleri
Bu araçlarda aks bilyası tek başına bozulmaz büyük ihtimallle akslarında bozulmuştur kesin teşhis koydur sonra senin Get işine dönmesin iade almam..oguzhan3434' Alıntı:moparda 50 lira 1 takim lazim bana.nasil iletisim kurabiliriz yeriniz nerde ? odemeyi nasil yapariz ?
Malesef yok. ancak muhtemelen basit bir arızası vardır temassızlık gibi..kyenipazar' Alıntı:merhaba , 2 sene önce sattığım 77.000 kilometredeki 5.9 yerine onun kadar olmasa da temiz bir 5.9 bulup alarak tekrar aranıza katıldım.
Sizde arka cam silecek motoru mevcut mudur acaba ?
Teşekkürler
Benim ZJ nin de bir ara çalışmamıştı soketlerini falan yokladım bir daha kesiklik yapmadı.kyenipazar' Alıntı:teşekkürler , şu anda bakılıyor da olur ya yedek bulunsun dedim.