pozoff
Yeni Üye
Şu yakar bu yakar diyemem ama ben benim cherokee km ye gazda 1 TL yakıyor tabi sebebleride var ama vitara ile kıyaslamak akış karı değildir suzukiciler kızmasın ama arada uçurum var demek bence yerinde bir söylemdir. Aracın yakıtını düşürmek mümkün ama hem yakıt tasarrufu hemde performans istemek çokta mümkün olmayacaktır tabi ben cherokeden bahsediyorum. Tekem 2600 kg net ağırlığa sahiptir ee bide biz bindiğimizde 3 tona ulaştığı oluyor. Buda özenli bakımı beraberinde getirir. İşin özü Cherokee her yokda her koşulda gider sahibi yalnız sahibinin atına baktığı kadar özen gösteririm bakımlarını ihmal etmem dersen şaşma derim ama ihmalkar biri isen bu sana pahalıya patlar ve zevk almaktan çok dert yanarsın.ÖNCELİKLER HERKESE MERHABA. ASLINDA ÇOK FAZLA ARAZİ ARACI İHTİYACI OLAN BİRİSİ DEĞİLİM. JEEP LERE OLAN HAYRANLIĞIM ÇOCUKLUĞUMA KADAR DAYANIR. KENDİME SUZUKİ VİTARA ALMAYI DÜŞÜNÜRKEN AKLIMA JEEP GELDİ. ZJ LERİN 4.0 OLANLARI LPG İLE ORTALAMA NE YAKAR? HER NE KADAR AYRI KLASMANLARDA ARAÇLAR OLSADA SUZUKİYİMİ TERCİH ETMELİYİM YOKSA JEEP Mİ?
SUZUKİNİN TEK SEVMEDİĞİM YANI BAKTIĞIN ZAMAN KENDİSİNİ GÖSTEREN BİR OTOMOBİL DEĞİL. ARAZİ ARACI OLDUĞUNU GÖRÜNÜŞÜYLE KANITLAYAMIYOR.
EĞER YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.