Grand Cherokee WK 3.0 CRD 2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nofearifat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,889

nofearifat

Yeni Üye
Yer
istanbul
Grand Cherokee 3.0 yeni aldım.Kapı eşiğine takılan krom koruyucu nerden alabilirim mengenlere açtım ön sağ ve sol 165 euro diyor bulamazsam ordan alacam.Daha ucuza alabileceğim neresi yurt içi veya yurt dışı

Ayrıca Ön tampon koruyucu taktırmak istiyorum sade birşey nerden yaptırabilirim

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee WK 3.0 CRD 2007

sizin sorularınız yönünden en son cevap bulabileceğiniz yer burasıdır çünkü biz sizlerin sorduklarınızı araçlarımızdan söküyoruz bırakın almayı :D
sizin aracınızla ilgili olan bu link size yardımcı olabilir umarım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11853.0

neyi merak ettiğinizi anlayamadım. WK 2006 da başlayan 2008 de makyaj gören, 2010 da geyik testini geçemeyen WK2 ye evrilen sonra kısa sürede makyajlanıp düzeltilip son halini alan modeldir.

ilk modeller mercedes om642 motorludur. sonrasında ki WK2 modellerinde vmotori motoru vardır. şanzımanları daha modern ancak daha sakin karakterlidir. WK 5 ileri chrysler şanzımanlıdır. WK2 nin güncel modeli 9 ileri dir.

WK karışık kullanımda düzenli şekilde 10 ile 12 litre arası yakar. en az 7.6 litre yakar. WK2 daha az yakar. ortlamada 9.5 11 arası gezer. sabit hızda 7 litreye kadar düşüyordu.

WK daha sert bir araçken WK2 daha konforlu ve iç mekan açısından daha avrupalı bir araçtır.

WH olunca avrupa işi oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Geri