Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,006
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

beatrix' Alıntı:
Yaaaa Ateş, sen hafif offroad yapmıyacakmıydın yeni arabanla? ne işin var ya yükseltmekle mükeltmekle... lastiklerin hafasını indir kaldır aynı şey işte.. ;D

haklısın valla hiç düşünememiştim !!!! nasılsa TUV 'un yapacağı son araç muayenelerinizden sonra , sizde aynı işlemi yapmaya başlıycağınız için çözümü çoktan üretmişsin ergun abi !! 'lastik havasıyla oynayarak işin üstesinden gelmeyi ' tecrübe nede olsa farklı bişey , bunuda burdan öğrenmiş oldum tecrübenin faydaları , uyguluycam en kısa zamanda yeni arabamdaaaaaaa

Etiketler

ya gerçekten cok sorun cıkarırlarmı muayenede orjinal halinde görmek istiyoruz git herseyi sök getir ;D cok karısır ortalık

Ama, yeni ana ünite çıkışları 4ohm. Orjinal Anfi 2ohm ve orjinal hoparlörlerde 2ohm.

4ohm ana üniteyi 2ohm anfiye bağlarsak ne olur?
Orj anfinin 2ohmlu iki çıkışını bas için köprülersen, çıkış 1ohma düşmez mi?
2ohm midler, 2ohm anfiye bağladığımız 4ohm ana üniteyle nasıl randman verir?
Midler için alacağımız anfi 4ohmluk olacak, 4ohm anfi, 2ohm hoparlörlerde nasıl randıman verir?

Teşekkürler...

Ynt: RE: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

HOCAM SÜPER TATMİNKAR BİR CEVAP..DEMEK ZJ ALIRSAM(BİDE ŞU KISLTMALARI ÖĞRENSEM İYİ OLACAK... AMA TAZEYİZ DAHA OLUR ZAMANLA.. )98-01 Bİ ALET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KISALTMAYI ÖĞRENECEĞİZ .NŞALLAH.. DEMEK MT LASTİK ALACAĞIZ.. MT ASFALTTA NASIL O DA ARAŞTIRILACAK TABİİ... ;D ;D

BEN HİÇ KATILMADIM .. AMA KENDİ KENDİME BOĞUŞTUM MECBURİYETTEN. ÇAMUR,KUM,TOZ VE EKSTRA ÇİZİKLER .. GÖNLÜN ACIMAYACAK ARAZİDE..