Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan corehunn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,615

corehunn

Hayat..!
Yer
Dünya
Uzun zaman, emek ve para harcayarak yaptıgım arabamı satıyorum. Fıyatı : 30.000,-YTL

1995 model Jeep Grand Cherokee 5,2 V8
Beyaz (Audi Q7 beyazı)
Sıfır motor (800 km)
Sıfır radyator
Sıfır aku - 90A
Tartarını sıralı sıstem LPG (ruhsata işli) (beyni yeni değişti)
Tum hortumlar ve kayışlar sıfır
Sıfır ön cam (renklı orjınal)
Camlar Amerikan film
9000 K Xenon farlar
Sıfır on tampon
3" skyjacker yükseltme kiti
4 adet sıfır Procomp off road çelik jantlar
4 adet sıfır 32" Maxiss Mudder Buckshot lastikler
Sıfır Kaporta
Sıfır Boya
Sıfır Ön takım
Tüm diskler ve balatalar sıfır
Roket teli sıfır
Debriyaj baskı balata sıfır
Sıfır normal (high) şanzıman
Sıfır arazi (low) şanzıman
Deri koltuklar
Isıtmalı ve elekrtikli koltuklar
Alarm ve merkezi kilit
Yol bilgisayarı
Cruise control
Dijital Klima
Otomatik anten
Tavanda ikinci anten
Hidrolik direksiyon (power yeni değişti)
Tavanda 6 adet tepe lambası
Ön tamponda 4 adet kedi gözü
mp3 player
Sıfır altındaki lastiklerden stepne
Önde ve arkada çeki demiri

Sitede beni tanıyanlar bilir, sürekli yurt dışında olduğum için aracım kullanılmıyor. Ancak 4-5 ayda bir geldigimde garajdan cıkarıyorum, bakımlarını yaptırıp, biraz gezip yine kapatıyorum yerıne. Uzun süre daha yurtdısında olacagım için satıyorum. Ruhsat sahibiyim. Makul binek araç takas tekliflerini düşünebilirim. .

Bana ulaşabileceğiniz numaram 0 532 382 67 30

Saygılar

Korhan

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

IMG_0023.jpg

IMG_0022.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0035.jpg

IMG_0033.jpg

IMG_0034.jpg

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

Değerinde veya daha düşüğüne binek araç ile takas olur. Beygiri yüksek BMW, Alfa Romeo vb.. araçlar tercih sebebidir. Fiyatı 29.000 TL çektim.

Lastikleri flanş spacer lar takarak dışarı çıkarttım. Ekzantrik sensörünü yeni değiştirdim. Makas alt üst fişekleri, amortisör alt üst fişekleri, track bar fişekleri vb.. tüm fişekleri yeni değiştirdim. Ve yepisyeni rock-sliderlar taktırdım. Malum bu araç durdukça şeytan dürtüyor bir şeyler daha yap bana diye. (Fotoğraflarını çok çok yakında eklerim) Bu yeni yapılan masraflar 1.200,-TL daha kattı üzerine. Buna rağmen fiyatı da en son 27.500,-TL çekiyorum. Bir daha da fiyat indirmeyeceğim arkadaşlar. Eee, ne oldu; indirim 4.000 TL ye yaklaştı. Malum yaz da geldi. Beyazın asaleti :smiley:)

Takas düşüncem geçerli arkadaşlar.

Hayırlı satışlar.

Depo üzeri benzin filtresi, bobin kablo seti, balatalar değişti.. Fiyatı da en son 26.500,-TL çekiyorum. Daha da bir şey yok artık.. Vazgeçerim satışından olur biter sonrasında...

corehun abi nerelerdesin sen yaaaaa.
en son veda partisi yapmıştık
mustafa kemik abi
Hakan ural abi
ben ve sen
çekmeköy yolu üzerindeki et çide hatırladınmı abi.
özledik be seni abi.

Epeyce emek verilmiş çok güzel bir ZJ "kuğu gibi" alana da hayırlı olsun satana da.

Selamlar,

Arkadaşlar; çok acil nakite ihtiyacım var. 15.000 TL cebime istiyorum. 7.000 TL pul borcu da alacaklıya ait. Bu paraya bu araçların kötü durumda standartlarını satıyorlar. Özellikleri belli aracın. 1 hafta içinde satılma süresi koyuyorum. Teşekkürler..

Gerçekten diğer sitelerdeki ilanlara bakıldığında ne masraf çıkaracağı bilinmeyen araçlara daha fazla rakam koyuyorlar genelde. Bu kadar bakımlısına kaç para isterler kim bilir. Hayırlı satışlar.

Korhan bey ilanı yeni gördüm..Ne oldu satıldımı....Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR