Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snkl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,177

snkl

Yeni Üye
Yer
samsun
93 model grand cherokee 5.2 benzinli beyaz renkte olan aracı 1 hafta önce aldım ben sizden bu araç hakkında bilgiler istiyorum.(aracın herhangi bir arızası bulunmuyor sadece aciliyet gerektirmemekle beraber direksiyon kutusunu değiştirmem lazımmış)
öncelikle şunu söyliyim aldığım kişi aracın ön şaftını söktürmüş yakıt tasarrufu açısından ben şimdi aracıma atiker sıralı sistem lpg taktırıyorum bu işlemden sonra ön şaftı taktırmamı tavsiye edermisiniz?(şaft yok iken aracın performansı etkilenmiyor)
aracın hemen hemen bütün özelliklerini biliyorum fakat yan aynaları nasıl kapatacığımı bulamadım ve uzaktan kumandanın pillerini değiştirmeme rağmen tam randımanlı çalışmıyor sorun neden olabilir?
yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Hakkında Yardım

Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

arkadaşlar dün akşam yazdığım gibi aracım 93 model grand cherokee 5,2 ve bana direk siyon kutu lazım nasıl temin edebilirim bir kaç yere sordum 1500-2000 ytl arası fiyat söylediler daha ucuz bulma imkanım varmı? lütfen yarımlarınızı bekli yorum

Servisler bülümümüzde yer alan Jeep markasını ilgilendiren firmaları arayabilirsiniz. Linkini veriyorum:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

Bence sakin daha fazla ön saftsiz kullanma araci. SON DERECE TEHLIKELI....!!!! Bu arabalarin denge ve viraj düzenekleri devammli 4 ceker olarak tasarlanmistir. Virajlarda araba bir anda kontroldan cikar, Park konumu yokuslarda kitlemez. Ayrica eski sahibi ön safti neden cikarmis??? Büyük ihtimalle ön difransiyel arizalidir, cok ses yaptigi icinde cikartmistir.

beatrix' Alıntı:
Bence sakin daha fazla ön saftsiz kullanma araci. SON DERECE TEHLIKELI....!!!! Bu arabalarin denge ve viraj düzenekleri devammli 4 ceker olarak tasarlanmistir. Virajlarda araba bir anda kontroldan cikar, Park konumu yokuslarda kitlemez. Ayrica eski sahibi ön safti neden cikarmis??? Büyük ihtimalle ön difransiyel arizalidir, cok ses yaptigi icinde cikartmistir.
katılıyorum ön saftı bu fabrika bosunamı koymus araca hava olsun diyemi bişey biliyorlarki koymuslar sen fazla yakıyor diye yada ses yapıyor arızalı diye sökersen yaptırmazsan o zaman bu araca binmeyeceksin kardesim bencede taktırman gerekiyor saftı denedinmi belkide arazi viteside calısmıyordur

uzaktan kumandaya gelince kumandanın
görüş mesafesi normal alarmlar kadar degil uzaktan almaz standart olarak aracın yanından
aracın ön ve arka koltuklarının arasında tavanda yuvarlak bişi vardır göz gibi o sinyal vericisidir kumandanın
arka camlar renklidir aracın arkasından kumanda yetersiz kalır görmez ve bozuk zannedersiniz ama cam renkli oldugu için görmez sorularınız olursa biz devamlı burdayız :D

ömer_20' Alıntı:
uzaktan kumandaya gelince kumandanın
görüş mesafesi normal alarmlar kadar degil uzaktan almaz standart olarak aracın yanından
aracın ön ve arka koltuklarının arasında tavanda yuvarlak bişi vardır göz gibi o sinyal vericisidir kumandanın
arka camlar renklidir aracın arkasından kumanda yetersiz kalır görmez ve bozuk zannedersiniz ama cam renkli oldugu için görmez sorularınız olursa biz devamlı burdayız :D

ZJ`lerin kumandasi "uzaktan kumanda" degilki?? ; "yakindan kumanda" :smiley:))

slm arkadaşlar ben ilyas alemdar bir sorum olacak müsadenizle benim cherokee nin direksiyonu sağa yada sola dönüşlerde sıkışıyor biranlık sonra gevşiyor bunun nedeni ne olabilir genelde firene basınca daha sık oluyor teşekürler...

İlyas Alemdar bey bu sıkıntınızla ilgili bir konu açın orada cevap bulsun. Buradaki konu başlığı ile birbirine girmesin. Daha sağlıklı sonuç elde etmek için daha iyi bir yöntemdir.

Saygılarımla...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR