Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueplane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,618

blueplane

V8 4.7 WJ
Merhaba, Grand Cherokee 4.7 V8 WJ 2001 model aracımda sunroofumu tam olarak actıgımda,yani gökyüzüne elimi uzattıgım konumdan bahsediyorum, sunroof tam olarak cerceve kısmının bitimine kadar acılmıyor,ölçmedim fakat yaklasık 8,10 cm lik kısım kapalı kalıyor,yani geriye daha fazla gitmiyor, uzun süre öyle kullanılmıs sanırım cünkü tavan dösemesindeki ton farkı tam dedigim noktaya kadar,acaba diger WJlerde de sunroof bu sekilde mi çalışıyor?Yani tam olarak acılmıyor mu?

Etiketler
sunroof
Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

İi aksamlar sunroof un normalde tam acilmsi gerekir muhtemelen bir parcasi kirilmistir tamiri biraz pahalidir

huseyin brc' Alıntı:
İi aksamlar sunroof un normalde tam acilmsi gerekir muhtemelen bir parcasi kirilmistir tamiri biraz pahalidir

Öncelikle bu sitede o kadar wj si olan arkadastan uzmanlık gerektirmeyen bi soruda uzun süre cevap gelmeyip siz cevap verdiginiz icinde cok tesekkür ederim.Sunroofumu kontrol ettim,hatta üstten merdivenle cıkıp yağladım,herhangi bir parcası kırılmamıs,enteresan olan tavan dösemesindeki ton farkı tam dedigim noktaya kadar,yani uzun süre o sekilde kullanılmıs,ve icerdeki sunroofun perdeside tam o kısma kadar cekiliyor,yani daha geri perdede gitmiyor,diyelimki sunroof takıldı,perde neden aynı noktada takılsın?Ama size sormak istedigim sizden ricam kendi sunroofununuzu actıgınızda ve perdenizi geri aldıgınızda jeepin tavanındaki sunroofun camının aracın arkasına dogru olan camın cercevesine kadar sunroof acılıyor mu?Benim sunrrof camının arka bitiminden 8,10 cm gibi önde kalıyor,yukarı dogru acı kademeli acı filanda yapıyor,az acılsa o acıyı yapar mı?Elektronik olarak bütün ozellikleri calısıyor gibime geliyor.

Rica ederim ben denedim benimki tam aciliyor sorun yok belki arac farkindan kaynaklanabilir benimki limited modeli

normal bir durum değil, hangi ildesiniz bilmiyorum ama tam ehlini bulmadan sunroof'u elletmeyin her önüne gelene, şimdilik tavsiyem budur..

benim aracım 2001 Grand Cherokee Limited.İstanbul'dayım.Dediginiz gibi tam acılması lazım,sunroofumda bi sorun olabilir, ama icteki perdenin tam acılmaması aklımda soru isareti bırakıyor,sonucta perdeyle sunroofun dıs kısmının mekanizması farklıdır.Ayrıca dügmeye basılı tuttugum zaman geriye gitme işlemi bitince yukarı dogru kademeli olarak sunroof kalkıyor,yani tam acılmadıgı taktirde boyle kademeli olarak yukarı kalkması ilginc degil mi?Bence sona geldigi zaman yukarı kalkar.Diger arkadaslarında yorumlarını bekliyorum.Teşekkürler.

kesinlikle geriye kaymayı engelleyen bir durum var, belki de tavan döşemesinin sökülmesi gerekebilir bakmak için. İstanbul'da forumlarda adı geçen bir iki sunroof ustasının adı vardı hatırladığım kadarı ile, bir göz atın isterseniz...
Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri