öncelikle merhaba ,ben önce bu araca bakardım
2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 58.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 654639821
hangi şehridesiniz?
bu önerdiğiniz araç geçmişini bildiğiniz bir araç mı ?
öncelikle merhaba ,ben önce bu araca bakardım
2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 58.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 654639821
hangi şehridesiniz?
hayır, bilmiyorum, sadece ilanlara bakarken gördüm, verilen bilgiler ve km doğru ise F/P olarak en mantıklı araç bu geldi. ondan dolayı paylaştım.öncelikle merhaba ,
Teşekkür ederim ,bende inceliyorum şu sıralar ama temiz araç bulmak zor gibi ,zj 5.9 lara da bakıyorum ama orada seçenek bşr hayli azhayır, bilmiyorum, sadece ilanlara bakarken gördüm, verilen bilgiler ve km doğru ise F/P olarak en mantıklı araç bu geldi. ondan dolayı paylaştım.
galeri de kısmen de olsa güzel araçlar düşüyor, WJ mi galeriden almıştım, konsinye idi, tamam masraf çıktı biraz ama ter temiz araçtı. bu araçlarda da en az 5 bin cebinizde olsun.2002 Jeep Grand Cherokee 4.7 54.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 660682341
her ne kadar galeriden de olsa bu araçta temiz gibi duruyor.
açıkçası 300k da kesin motor ister gibi bir genelleme yapmak pek doğru olmaz.Motor problemi mide bulandırıyo. Bu araçların çoğu 300.000 km de motor istiyo o yüzden sanki motoru yapımış bi 4.7 almak bana daha mantıklı geliyo
hayır, bilmiyorum, sadece ilanlara bakarken gördüm, verilen bilgiler ve km doğru ise F/P olarak en mantıklı araç bu geldi. ondan dolayı paylaştım.
Merhaba,öncelikle merhaba ,
Erhan bey teşekkürler bilgi için ama ben , gönderdiğim linkteki aracı opsiyonladım.Koray bey belki ilgilenmek ister o da arayıştaydı.Sizin aracınız da çok güzelmiş.Merhaba araç benim
Merhaba,
Araç benim, İlanda genel bilgileri yazdım. Arabayı kasım 2016 da Ankara dan aldım ama aldığım arkadaş ta İstanbuldan almış zaten.
Km si orjinal,
İlk bakımını ve eksiklerini Ankara HMC garajda yaptırdım. Sonra burada 2 kez Jeep Control e ve 1 kez de başka bir servise gittim. yaklaşık 1.5 yıldır da ELİT Jeep Haydar Ustaya götürüyorum. Tanıyorsanız ya da internetten tel bulursanız onu da arayıp arabayı sorabilirsiniz.
İlanda tel numaram var ararsanız sorularınızı cevaplarım.
Erhan