Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum, Afyonda yaşıyorum. Yapmış olduğum uzun araştırmalar sonucunda sizin değerli bilgi birikimlerinizin bana faydalı olacağını düşünüyorum. Uzun zamandır 2.7 g.cherokee almayı planlıyordum, aracımı sattım ve artık bu aracı almak istiyorum. Fakat siteye üye olmadan, yine site içerisinde yer alan konulardan yapmış olduğum araştırmalara göre canımı sıkan bir konu bu aracın sürekli belirli aralıklarla arıza lambası yakması. Bu problemle ilgili açılmış olan konuları sonuna kadar okuduğumda bu sorunla ilgili net bir çözüme ulaşılamadığını gördüm. Arkadaşlar merak ettiğim şey şudur ki; 2.7 crd motora sahip tüm g.cherokee'lerde bu arıza lambası sorunu mevcut mudur? Bu araca sahip olup da bu sorunu yaşamayan arkadaşlar var mı? Bir başka konu ise 2002-2003 model 2.7'lere 50000 tl gibi rakamlar normal midir?
Hocam 2.7'yi alalı 1.5 ay oldu ve gerçekten araç performansıyla, vites geçişlerindeki sorunsuzluğuyla, uzun yoldaki konforuyla beni fazlasıyla memnun etti. Aracı alırken bazı olumsuz yorumlardan dolayı tereddütlerim vardı fakat şimdi iyi ki bu aracı almışım diyorum. Senin aracına da maşallah diyorum ve umarım benim araç da senin aracın gibi sorunsuz bir araç olur.Konunun devamını okumadım sadece sizin sorunuza cevap vereceğim 2002 2.7 sahibiyim aracım 330 binde gram yağ yakma veya motor lambası vs bilmem ayrıca aracım 4 inc yüksek ve m/t lastik kullanıyorum kendi çapımda da offroad yapıyorum Ekli dosyayı görüntüle 52464
Hiç bir sorunda yaşamıyorum sen 4.7 kullanıp 2.7 ye dil uzatanlara bakma abi![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam 2.7'yi alalı 1.5 ay oldu ve gerçekten araç performansıyla, vites geçişlerindeki sorunsuzluğuyla, uzun yoldaki konforuyla beni fazlasıyla memnun etti. Aracı alırken bazı olumsuz yorumlardan dolayı tereddütlerim vardı fakat şimdi iyi ki bu aracı almışım diyorum. Senin aracına da maşallah diyorum ve umarım benim araç da senin aracın gibi sorunsuz bir araç olur.
Teşekkür ederim hocam Allah hepimize araçlarımızı hayırlısıyla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bakımlarını aksatmadan en iyi şekilde bakacağım inşallahHayırlı olsun Allah kaza beladan en önemlisi NAZARDAN korusun inşallah mal a bakarsan o da sana bakar abi
Teşekkür ederim hocam Allah hepimize araçlarımızı hayırlısıyla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bakımlarını aksatmadan en iyi şekilde bakacağım inşallah![]()
Yakın zamanda koyacağım hocamVar mı aracın resmi merak ettim?