Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cgrmzk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,452
cıvatlalar doğru sıkılmamış olabilir.

mafsal boşluklu ise bunu direksiyonda hissetmeniz lazım. öyle olsa bile tamiri görece kolay birşey. ancak boşa değiştirmekte paraya yazık.

Konunun devamını okumadım sadece sizin sorunuza cevap vereceğim 2002 2.7 sahibiyim aracım 330 binde gram yağ yakma veya motor lambası vs bilmem ayrıca aracım 4 inc yüksek ve m/t lastik kullanıyorum kendi çapımda da offroad yapıyorum
Hiç bir sorunda yaşamıyorum sen 4.7 kullanıp 2.7 ye dil uzatanlara bakma abi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 2.7'yi alalı 1.5 ay oldu ve gerçekten araç performansıyla, vites geçişlerindeki sorunsuzluğuyla, uzun yoldaki konforuyla beni fazlasıyla memnun etti. Aracı alırken bazı olumsuz yorumlardan dolayı tereddütlerim vardı fakat şimdi iyi ki bu aracı almışım diyorum. Senin aracına da maşallah diyorum ve umarım benim araç da senin aracın gibi sorunsuz bir araç olur.

Hayırlı olsun Allah kaza beladan en önemlisi NAZARDAN korusun inşallah mal a bakarsan o da sana bakar abi

Hayırlı olsun Allah kaza beladan en önemlisi NAZARDAN korusun inşallah mal a bakarsan o da sana bakar abi

Teşekkür ederim hocam Allah hepimize araçlarımızı hayırlısıyla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bakımlarını aksatmadan en iyi şekilde bakacağım inşallah

Teşekkür ederim hocam Allah hepimize araçlarımızı hayırlısıyla, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bakımlarını aksatmadan en iyi şekilde bakacağım inşallah

Var mı aracın resmi merak ettim?

SON KONULAR - FORUM