Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağ taraf takılı kalmıştır. eğer içten kesecekseniz ya tamir kitini bulmanız lazım yada iki klepeyi birleştirip tek ayar şeklinde kullanacaksınız. o araçlarda kronik sıkıntıdır.
merhaba konuyu bi hortlatayım dedim
aracım 2002 limited 4.7 wj
torpidonun içinden bi yerde (henüz sökmedik torpidoyu) kaçak var bariz ses duyuyuoruz klima sistemişne hava verdigimizde bu torpidoyu sökmeden bu çatlak kapatıcılar iş görür mü fikrinizi almak istedim
kirik degil de sanki delik gibi sisteme 10 bar hava veriyoruz icerden sag taraftaki torpidonun altindan bi yerden fisss diye duyuyorum kacirdigini torpidoyu sokmeden ulasamiyoruz oraya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kirik degil de sanki delik gibi sisteme 10 bar hava veriyoruz icerden sag taraftaki torpidonun altindan bi yerden fisss diye duyuyorum kacirdigini torpidoyu sokmeden ulasamiyoruz oraya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kill hocam aklıma gelmişken bende birşey sormak istiyorum yüksek müsadenle:
klima yada kalorifer açıkken aracı stop ettiğimde, motor kısmından fıss diye bir hava sesi geliyor. 1-2 dk sonra kesiliyor. bu ses normal mi? (ustam normal diyor ama bir de sana sorayım dedim).